Sestdiena, 27. aprīlis Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājā sāk raidīt operas

Liepājā sāk raidīt operas
Foto: Publicitātes
28.09.2017 07:09

"Kurzemes Vārds"

Atslēgvārdi

Ar populārās Volfganga Amadeja Mocarta komiskās operas “Burvju flauta” iestudējumu šovakar kinoteātris “Balle” uzsāk demonstrēt Londonas Karaliskā opernama operas un baleta izrādes.

 Londonas Karaliskā opernama (Royal Opera House jeb ROH) izrādes no šodienas rādīs “Cinamon Holding” kinoteātros visā Baltijā, arī Liepājā, neraugoties uz to, ka kinoteātris te ir mazs. Tādējādi pilsētas kultūras saturs kļūs vēl bagātāks. “Godīgi jāsaka, mēs vērtējām, rādīt vai nerādīt ROH izrādes Liepājas kinoteātrī, jo, salīdzinot, piemēram, ar Rīgu, kur mums ir 8 zāles, tas ir neliels. Bet, apspriežoties kolektīvā, mēs vienprātīgi nolēmām rādīt arī Liepājā,” pastāsta kino “Balle” īpašnieka “Cinamon Holding” komercdirektors Tomass Luhatss.

Operizrāžu un baleta iestudējumus no Londonas Karaliskās operas kinoteātrī “Balle” varēs noskatīties ceturtdienu vakaros reizi vai divas mēnesī. Tādas operas kā “Bohēma”, “Rigoleto”, “Toska”, “Karmena” un citas, kā arī balets – “Alises piedzīvojumi Brīnumzemē”, “Riekstkodis”, “Gulbju ezers” u. c. Izvēle, kādus iestudējumus demonstrēt, nāk no Apvienotās Karalistes, skaidro T. Luhatss. “Taču, protams, mums bija iespēja izskatīt šo izvēli pirms tā iegūšanas. Un mēs esam ļoti apmierināti ar saturu,” viņš piebilst un uzsver, ka tas ir diezgan liels notikums.

Skatītājiem izrādes netiks rādītas tiešraidē, bet gan ierakstā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz