Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājā viesosies pārpratumu komēdija “Plīvurītis ar punktiņiem”

Liepājā viesosies pārpratumu komēdija “Plīvurītis ar punktiņiem”
19.02.2013 11:27

Atslēgvārdi

Šī gada 23.februārī plkst. 16:00 LOC Rožu zālē viesosies pārpratumu komēdija “Plīvurītis ar punktiņiem”. Izrādē piedalās Latvijā populāras skatuves un televīzijas personības – Valters Krauze, Jana Duļevska, Anna Šteina, Kārlis Anitens, Lelde Stumbre un Aivars Siliņš.

Klasiskās amerikāņu pārpratumu komēdijās kāds izliekas par citu, vīrieši pārģērbjas par sievietēm vai mantojuma vietā tiek saņemta problēma. Kāda ir klasiska latviešu pārpratumu komēdija? L. Stumbre uzsver: “Māju sajūta un ģimene ir galvenais temats, par ko latvieši raud un smejas jau gadsimtiem ilgi. Mainās tikai apstākļi.”

Kā portālu informē LOC kultūras projektu vadītājs Aigars Kārkliņš, tad izrādē galvenā ir Mija (šerpo dāmu spēlē autore), kura radusi ar cilvēkiem spēlēties pēc sava prāta. Šāda lupatu leļļa lomā ir arī viņas dēls – 40 gadu vecais Artūrs (Valters Krauze).

Kādā pavasara dienā māte nolemj: astoņas stundas pietiks, lai dēls sāktu dzīvot savu dzīvi, turklāt ar sievu pie sāniem. Kā to izdarīt? Jāatved mājās līgavainis sev un brūte puikam, lai dēls saprastu, ka četratā mitināties divistabu dzīvoklī nebūs iespējams. Mijas upuris, šarmantais dzīves baudītājs, sētnieks un ugunsdzēsējs Baloža kungs (Aivars Siliņš), pat nenojauš, ka vakarā viņam iecerēts stāties vīra kārtā. Plāna īstenošanā Mija iesaista dēla bērnības draugu Robertu (Kārlis Anitens), kurā vienīgajā saskata savu ideju turpinātāju.

Pa ceļam uz precībām dēla potenciālajai sievai tiek noskatīta Mijas darba biedrenes meita – naivā Līga (Jana Duļevska). Vienīgā kļūda – Mija par zemu novērtējusi kaimiņieni Zani (Anna Šteina), kura neglābjami iemīlējusies Artūrā…

Publicitātes foto

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz