Otrdiena, 7. maijs Henrijs, Jete, Henriete, Enriko
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas Bērnu mākslas skolā izstāde “Putni pavasarī”

Liepājas Bērnu mākslas skolā izstāde “Putni pavasarī”
26.04.2012 09:30

Liepājas Bērnu mākslas skolā apmeklētājus sveic krāsaina un koša izstāde “Putni pavasarī”, informē skolas vadītāja Ilze Elizabete Rasa. Izstāde pārsteidz ar dinamisku krāsainību un darbu daudzveidību.

Neparasti putni – filcēti, gleznoti, zīmēti, veidoti mālā vai kolāžas tehnikās nu ir sasēduši košos koku zaros. Tie nebēdnīgi lidinās un pārliecinoši liecina par pavasara iestāšanos.

Izstādes tapšanā piedalījušies visi LBMS skolēni – skolotājas Laines Kinstleres vadībā radīti ažūri lampu kupoli ar putnu stilizācijām 4. klašu grupā, telpiskas putnu mājiņas ar krāsainām apdrukām 3. klašu grupā, putni filca aplikāciju tehnikā 2. klašu grupā, krāsainu tušu aplikācijas uz tonēta kartona grafiska zīmējuma 1.a klasē un logu vitrāžas tehnikā 1.c klasē.

Skolotājas Vinetas Trumpenieces vadībā veidoti apaļskulptūrā stilizēti, neliela izmēra  krāsaini putniņi un ciļņa tehnikā izveidoti glazēti putni 2.klašu grupā.

Skolotājas Brigitas Pomerantes vadībā 3. klašu grupas guašas tehnikā gleznoja krāsainus koka stumbrus uz  lielformāta kartoniem. 4. klašu grupa veidoja kolāžas tehnikā kompozīcijas, kurās attēloti putni koku zaros, fons pludināts izmantojot akvareļu krāsu.

Skolotājas Kristīnes Ulbertes vadībā 3. un 4. klašu grupās apgleznoti kartoni kā stilizēti koki pelēko toņu gammā, kas kalpojot par fonu palīdz atklāt un izcelt telpisko putnu krāsas un rakstus.

Liepājas Bērnu mākslas skola aicina visus izstādes apmeklētājus katru darba dienu no pulksten 12 līdz 18 Kungu ielā 21a.

Iepazīties ar izstādi īpaši aicināti ir tieši mazie apmeklētāji no pilsētas pirmskolas izglītības iestādēm. Tā būtu lieliska pirmā pieredze izstāžu apmeklēšanā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz