Pirmdiena, 29. aprīlis Raimonds, Laine, Vilnis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas Kultūras balvas ceremoniju varēs vērot interneta tiešraidē

Šogad ”Liepājas Kultūras balvas 2021” svinīgā apbalvošanas ceremonija nenotiek klātienē, tāpēc sagatavota īpaša apbalvojuma ceremonijas pārraide, kurai sekot līdzi varēs šo piektdien, 25. februārī, pulksten 19 Liepājas pilsētas Facebook kontā un YouTube kanālā.

Liepājas Kultūras balvas ceremoniju varēs vērot interneta tiešraidē
Foto: Kārlis Volkovskis
23.02.2022 13:25

liepajniekiem.lv

“Līdz pārraidei apbalvošanas sižeta līnija un balvas saņēmēji tiek turēti noslēpumā. Ceremonijas norise izspēlēta kā spraigs notikumu virpulis un pārsteigums balvas saņēmējiem,” teic Kultūras pārvaldes pārstāve Ieva Puka.

Neskatoties uz pandēmijas ierobežojumiem 2021. gadā, apbalvojumam tika iesniegti 40 pieteikumi, žūrijas un liepājnieku vērtējumam izvirzot 33 balvas pretendentus.

2022. gadā Liepājas Kultūras balva tiek pasniegta vienpadsmito gadu pēc kārtas un šī jomas nozīmīgā apbalvojuma uzdevums ir novērtēt tos kultūras notikumus un nozares personības, kas ir veicinājuši Liepājas atpazīstamību, kā arī novērtēt jaunas radošas idejas Liepājas kultūrā.

Apbalvojuma ceremoniju nodrošina Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde ”Kultūras pārvalde”, pārraides režisors ir Mārtiņš Kalita, video mākslinieks – Andris Vētra, scenārija autore – Kintija Stūre, vadītāja lomā iejutās Liepājas teātra aktieris Kaspars Gods. Filmēšana norisinājās dažādās zīmīgās pilsētas vietās un filmas tapšanā iesaistīti arī liepājnieki.

Noskatīties ”Liepājas Kultūras balva 2021” pasniegšanas ceremonijas pārraidi uz lielā ekrāna aicina kultūras nams “Wiktorija”. Ieeja kultūras namā ir bez maksas no pulksten 18. Pasākums notiks ievērojot valstī noteiktos pandēmijas izplatības ierobežojumus.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz