Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas Kultūras balvas ceremoniju varēs vērot interneta tiešraidē

Liepājas Kultūras balvas ceremoniju varēs vērot interneta tiešraidē
Foto: Publicitātes
10.02.2020 12:02

liepajniekiem.lv

Lai pēc iespējas plašākam cilvēku lokam sniegtu iespēju sekot līdzi pērnā gada labāko kultūras notikumu un personību godināšanai, ceturtdien, 13. februārī no pulksten 19:00 Liepājas Kultūras balvas apbalvošanas ceremoniju varēs vērot arī interneta tiešraidē, portālu Liepājas pilsētas Kultūras pārvaldes Attīstības projektu vadītāja Daira Bērtule.

”Liepājas Kultūras balvas apbalvošanas ceremonija ir svētki katram, kurš aizvadītajā gadā ar savu izcilību un radošumu ir bagātinājis pilsētas kultūras dzīvi. Šogad svinībās varēs pievienoties ikviens interesents gan tepat Liepājā, gan citur Latvijā un arī pasaulē, sekojot līdzi 2019. gada Liepājas Kultūras balvas laureātu paziņošanai interneta tiešraidē,” pastāstīja Liepājas Kultūras pārvaldes vadītājs Juris Jirgens.

Tiešraidi pasākuma dienā meklē Liepājas pilsētas oficiālajā Facebook kontā @liepajalv – https://www.facebook.com/liepajalv/

Šogad kopumā tika saņemti 48 pieteikumi mākslas, literatūras, mūzikas, teātra un citās nozarēs, izvirzot gan radošu apvienību iniciatīvas, gan individuālus sasniegumus. Laureāti tiks paziņoti Liepājas Kultūras balvas apbalvošanas ceremonijā 13. februārī koncertzālē ”Lielais dzintars”, kuras laikā desmit spilgtākie kultūras notikumi un personības saņems mākslinieka Roberta Mežaiņa izgatavotās statuetes.

Liepājas Kultūras balva šogad tiks pasniegta devīto gadu pēc kārtas un tās galvenais uzdevums ir novērtēt tos kultūras notikumus un personības, kas ir veicinājuši Liepājas atpazīstamību, kā arī novērtēt jaunas radošas idejas Liepājas kultūrā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz