Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas kultūras projektu konkursā iesniegti 63 ideju pieteikumi

Kultūras projektu konkursā iesniegti 63 ideju pieteikumi, aģentūru LETA informēja Liepājas Kultūras pārvaldes projektu vadītāja Ieva Puka.

Liepājas kultūras projektu konkursā iesniegti 63 ideju pieteikumi
Foto: Publicitātes
31.01.2024 14:48

LETA

Ir izvērtēta saņemto iesniegumu atbilstība konkursa prasībām un ideju piedāvājumus vērtē komisija, kuras sastāvā ir astoņi nozares profesionāļi.

Komisija jau sākusi darbu un tās sēde plānota 13. februārī. Konkursa rezultātus plānots paziņot 16. februārī, publicējot pašvaldības mājaslapā.

Svarīgākie vērtēšanas kritēriji jeb konkursa prioritātes ir veicināt mūsdienīgas un intelektuālas kultūrvides attīstību Liepājā, piedāvāt jaunu un inovatīvu kultūras ideju realizēšanu, kas spēj radīt rezonansi un būt unikālas Latvijas un starptautiskā mērogā, nodrošināt kultūras norišu kvalitāti un daudzveidību, tradicionālās un laikmetīgās kultūras attīstību, kā arī veicināt Liepājas pilsētas iedzīvotāju līdzdalību kultūras dzīves norisēs.

Konkursam iesniegto projektu realizēšanas termiņš paredzēts no 1. marta līdz 2025. gada 28. februārim. Otro kultūras projektu konkursu plānots izsludināt rudenī.

Projektu konkursā kā līdzfinansējums tiks sadalīti 50 000 eiro. Konkursa nolikums paredz, ka piešķirtā līdzfinansējuma apjoms vienam projektam ir no 1000 eiro, nepārsniedzot 5000 eiro.

Viens pieteicējs konkursā varēja piedalīties ar vairākiem projektiem, bet kopējais iespējamais atbalsts nevar pārsniegt 8000 eiro.

Šogad konkursa nolikumā ir precizēta līdzfinansējuma apjoma atšķirība maksas vai bezmaksas pasākuma rīkošanā.

Pirmajā gadījumā, ja pasākumā plānoti biļešu ieņēmumi, paredzētais atbalsts nevar pārsniegt 50% no projekta kopējām rīkošanas izmaksām un otrajā – ar nosacījumu, ka pasākums ir pieejams bez maksas, nevar pārsniegt 80% atbalstu no projekta kopējām izmaksām.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz