Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas Latviešu biedrības namā atklās amerikāņu fotogrāfa Gordona F. Sandera izstādi

Liepājas Latviešu biedrības nams sadarbībā ar Amerikas Savienoto Valstu (ASV) vēstniecību Latvijā no 7. līdz 30.jūlijam aicina apmeklēt ievērojama amerikāņu fotogrāfa un rakstnieka Gordona F. Sandera retrospektīvo fotoizstādi ”Mana Amerika”, kas atspoguļo Amerikas kultūru un ikdienas dzīvi, vēsta vēstniecības pārstāve Lauma Brūvele.

Liepājas Latviešu biedrības namā atklās amerikāņu fotogrāfa Gordona F. Sandera izstādi
Foto: Publicitātes
05.07.2021 12:18

liepajniekiem.lv

Izstādei ”Mana Amerika” ir atlasītas 20 fotogrāfijas no lielākas izstādes, kas bija apskatāma 2019.gada rudenī Rīgā. Izstāde atspoguļo fotogrāfa personīgo redzējumu par Ameriku, sākot ar viņa dzimto pilsētu Ņujorku, Kornela universitāti, kur viņš mācījās, un līdz pat Kalifornijai un Nevadai, kur viņš strādāja ASV Nacionālo parku dienestā savas fotogrāfa karjeras sākumā.

Savas darbības laikā Gordons F. Sanders veidojis desmitiem izstāžu ASV, Apvienotajā Karalistē un Somijā. Laikā, kad Sanders strādāja kā fotožurnālists, viņa darbi tika publicēti tādos izdevumos kā ”The New York Times”, ”Financial Times” un citos. Pašlaik Sanders strādā pie ilustrēta memuāra, kas būs veltīts viņa pieredzei Latvijā, kur viņš dzīvo kopš 2017.gada. 

Izstāde Liepājas Latviešu biedrības nama Izstāžu galerijā būs skatāma no 7. līdz 30. jūlijam, savukārt izstādes atklāšanu 7.jūlijā pulksten 16 iespējams apmeklēt tikai uzrādot derīgu personu apliecinošu dokumentu un aktīvu sertifikātu par Covid-19 vakcināciju vai pārslimošanu. Ieeja izstādes atklāšanā ir bez maksas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz