Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas muzejs aicina uz lekciju par dzimtas koka izpēti un veidošanu

Liepājas muzejs aicina uz lekciju par dzimtas koka izpēti un veidošanu
Foto: Publicitātes
20.10.2017 11:11

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

26. oktobrī plkst 17.30 Liepājas muzejā, Kūrmājas prospektā 16/18, notiks vēsturnieces Innas Gīles lekcija ”Dzimtas koka izpēte: informācijas ieguves veidi”, portālu informēja Liepājas muzeja muzejpedagoģe Ieva Lika.

Lekcija ”Dzimtas koka izpēte: informācijas ieguves veidi” paredzēta kā palīgs tiem, kuri vēlas uzzināt vairāk par savu dzimtu un veidot dzimtas koku. Lekcijā interesenti varēs uzzināt par to, kur meklēt un iegūt informāciju par dzimtas vēsturi – elektroniskajām datu bāzēm, vēstures liecību arhīviem un citiem informācijas ieguves veidiem.

Inna Gīle ir Liepājas muzeja vēsturniece, Latvijas Universitātes doktorante, kura aktīvi darbojas, lai popularizētu vēsturi, piedalās konferencēs, kā arī lasa dažādas lekcijas. Šobrīd strādā pie topošās Liepājas muzeja ekspozīcijas ”Liepājas pagaidu valdības seši mēneši Liepājā”.

Innas Gīles lekcija ievadīs pasākumu ciklu izstādes ”Liepājas ostai 320, Liepājas SEZ 20” ietvaros. Pasākumu ciklā būs iespēja iepazīt Liepājas ostas vēsturi, Liepājas speciālās ekonomiskās zonas vēsturi un darbību, kā arī uzzināt interesantus faktus par Baltijas jūras piekrasti, tās procesiem un klimata pārmaiņu ietekmi uz jūras krastiem.

Izstāde ”Liepājas ostai 320, Liepājas SEZ 20” veltīta Liepājas ostas vēsturei un Liepājas speciālās ekonomiskās zonas 20 gadu jubilejai. Izstādē var iepazīties ar būtiskākajām ostas vēstures norisēm no 17. gadsimta beigām līdz mūsdienām, kā arī ar izstādes materiāliem, kas veltīti Liepājas SEZ vēsturei, būtībai un darbības pamatprincipiem.

Lekcijai iepriekš var pieteikties, rakstot e-pastā: [email protected]

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz