Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas muzejs aicina uz tikšanos akcijas “Muzeju nakts” sadarbības partnerus

Ceturtdien, 23. martā, pulksten 16, Liepājas 17.-19. gs. interjera muzejā, Kungu ielā 24, Liepājas muzejs aicina uz tikšanos sadarbības partnerus, kuri vēlas iesaistīties starptautiskajā akcijā ”Muzeju nakts 2023”, lai apkopotu ieceres un sagatavotu programmu šā gada Muzeju naktij.

Liepājas muzejs aicina uz tikšanos akcijas “Muzeju nakts” sadarbības partnerus
Foto: Kārlis Volkovskis
15.03.2023 11:25

liepajniekiem.lv

Šogad Muzeju nakts notiks sestdien, 13. maijā, no pulksten 19 līdz 1 naktī, un 2023. gada Muzeju nakts virstēma ir ”Radošums, radīt”, informē muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste Rasa Zālīte.

Starptautiskā akcija ”Muzeju nakts” ir laiks, kad Liepāja san no naksnīgas rosības, jo jau vairākus gadus Muzeju nakts akcijā iesaistās ne tikai muzeji, bet arī citas iestādes, organizācijas, biedrības un visi tie, kas vēlas atdzīvināt pilsētu, piedāvājot liepājniekiem un pilsētas viesiem neparastas un saistošas programmas un sastapšanās prieku neierastā diennakts laikā.

Muzeju nakts ir tradicionāls Eiropas mēroga pasākums maijā, kad vienu nakti bez maksas atver durvis lielākā daļa valsts muzeju un papildus iespējai apskatīt pastāvīgās ekspozīcijas un mākslas izstādes, piedāvā dažādas aktivitātes.

Plašāka informācija par Liepājas ”Muzeju nakts” būs atrodama Liepājas Muzeju naktij veltītā lapā Facebook, kā arī Liepājas muzeja mājas lapā.

Muzeja pārstāvji aicina informēt par dalību šajā tikšanās reizē, zvanot pa tālr. 22 333 723 vai rakstot uz e-pastu: [email protected].

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz