Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas muzejs piedzīvojis Starptautisko muzeju nakti ar apmeklētāju skaita rekordu

Liepājas muzejs piedzīvojis Starptautisko muzeju nakti ar apmeklētāju skaita rekordu
22.05.2012 18:50

Atslēgvārdi

Pavisam Liepājas muzeja rīkotās aktivitātes Vecā ostmalā 55, K. Ukstiņa ielā 7/9 un Liepājas mākslas skolas izstāžu zālē, kur skatāma Liepājas muzeja rīkotā izstāde “Suitu lūgsna”, apmeklējuši 9000 cilvēku, informē Liepājas muzeja muzejpedagoģe Astra Dzērve.

Liepājas muzejam par apmeklētāju atsaucību un rīkotajām saistošajām aktivitātēm jāpateicas visiem šās dienas sadarbības partneriem – biedrībai ”Radi Vidi Pats”, kas demostrēja un ļāva izmēģināt ērmriteņus. Studijai ”Stils un elegance” meistarēm, Zanei Frickausai un kolēģei, SIA ”Emeralds” darbiniekiem par piedāvātajā skaistumskopšanas un veselības procedūrām, kas atgādināja par Liepāju kā savulaik iecienītu un slavenu kūrorta pilsētu.

Lielu apmeklētāju atsaucību izpelnījās arī fotogrāfa  Kārļa Jozepa improvizētais fotosalons Liepājas muzeja krājuma vēsturisko riteņu fonā, Kristas Burānes un Mārtiņa Eihes performance ”Jūras zilais”. Izsalkuma kāri remdējas krogs ”Hercogs”.

Muzeju naktī Vecaostmala 55 bija izgaismota un tumšajā pavasara naktī aicināja apmeklētājus. Par to pasakāmies gaismu meistaram Mārtiņam Feldmanim un firmai SIA ”Bang”. Turbofolka grupas ”Oranžās brīvdienas” ar savu aizrautīgo muzicēšanu uzrunāja daudzus naksnīgās Liepājas promenādes apmeklētājus.

Lielu interesi piesaistīja mīnmeklētājkuģi ”Namejs” apmeklējums, kur varēja nobaudīt jūras vilku virtuvi. Izsakām lielu pateicību Liepājas Valsts tehnikuma struktūrvienības vadītājai Zaigai Finkai un čaklajiem palīgiem Dāvidam Zvigzdiņam, Artūram Magonem un Kristapam Jēkabsonam. Pateicamies par atbalstu Liepājas Jūrniecības koledžai un kadetiem – Naurim Upeniekam, Raivim Zaboram un Kristapam Petrovam.

Liepājas muzeja eksopozīcijā K. Ukstiņa iela 7/9 ieradās 2000 interesenti. Liepājas muzejs izsaka lielu pateicību visiem, kuri nodrošināja radošas aktivitātes – biedrībai ”Liepājas Optimistu pulks”, Liepājas Virtuālajam kino muzejam, grāmatnīcas ”Globuss”, LSEZ SIA ”Kursa” kolektīviem un diskotēkas vadītājiem Verneram Bokumam un Visvaldim Radelim.

Izsakam arī pateicību Brigitai Dreižei un brīvprātīgajiem, kuri bija lieli palīgi muzeja darbiniekiem.

Šogad Muzeju nakts pasākumi Liepajā noritēja vairākās vietās. Pateicamies visiem dalībniekiem, kuri ar savām radošajām idejām kuplināja, organizēja un nodrošināja  muzeja nakts aktivitātes– Liepājas ebreju draudzes muzejam, Liepājas mākslas vidusskolai, radošajai telpai ”Tējas istaba”, Liepājas A. Puškina 2. vidusskolai, Zvaigznes ABC grāmatu namam un Liepājas Reģionālajam Tūrisma informācijas birojam.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz