Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas pieteikums konkursam “Eiropas kultūras galvaspilsēta 2027” iesniegts Kultūras ministrijā

Šodien Liepājas, Dienvidkurzemes un Kuldīgas pieteikums konkursam “Eiropas kultūras galvaspilsēta 2027” (EKG) iesniegts žūrijas vērtējumam Latvijas Republikas Kultūras ministrijā, portāls uzzināja Liepājas pašvaldībā.

Liepājas pieteikums konkursam “Eiropas kultūras galvaspilsēta 2027” iesniegts Kultūras ministrijā
Foto: no Liepājas pašvaldības Facebook profila
04.04.2022 22:00

liepajniekiem.lv

“Neizmērojami liels paldies visiem par iesaisti, paldies par idejām, veltīto laiku, enerģiju un atbalstu. Paldies visiem vairāk nekā 740 partneriem ar kuriem kopā tapis šis pieteikums,” sacīja Liepājas pieteikuma gatavošanas darba grupas vadītāja Inta Šoriņa.

EKG otrās kārtas pieteikums sastāv no atbildēm uz 44 jautājumiem par ilgtermiņa stratēģiju, māksliniecisko programmu un kopējo koncepciju, sabiedrības līdziesaisti, mārketinga aktivitātēm, auditorijas izpēti un finanšu piedāvājumu, aptuveni 100 lappušu apjomā.

Pieteikums tiks publiskots un ikviens varēs iepazīties ar plašo un daudzveidīgo kultūras un sabiedrības līdziesaistes programmu brīdī, kad to būs vērtējusi starptautiskā žūrija.

Starptautiskā žūrija 3. maijā viesosies Liepājā, lai klātienē novērtētu komandas darbu un pilsētas un novadu kapacitātes iespējas, 9. maijā Kultūras ministrijā visas trīs pilsētas klātienē aizstāvēs savus pieteikumus un jau nākamajā dienā tiks paziņoti rezultāti.

Konkursa pirmajā kārtā piedalījās deviņas Latvijas pilsētas, otrajā kārtā sacensību par titulu turpina trīs pilsētas – Liepāja, Valmiera un Daugavpils.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz