Ceturtdiena, 2. maijs Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas teātris ar sešiem iestudējumiem viesosies Valmierā

Liepājas teātris ar sešiem iestudējumiem viesosies Valmierā
23.03.2010 15:43

No 9.aprīļa līdz 11.aprīlim Liepājas teātris viesosies Valmieras drāmas teātrī, lai iepazīstinātu skatītājus ar sešiem dažādiem iestudējumiem, informēja Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Mazajiem skatītājiem tiks rādīta režisores Leldes Kaupužas-Eglinskas iestudēta muzikāla izrāde “Kā Brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu” – krāšņs un muzikāls iestudējums, kurā notikumi risinās labestīgi un naivi un atklāj bērniem, ka panākumu atslēga slēpjas ticībā sev.

Mazajā zālē būs iespējams novērtēt divus šīs sezonas jauniestudējumus, kurus Liepājā veidojuši jaunie režisori Valters Sīlis un Kārlis Krūmiņš. Entonija Nelsona lugu “Cenzors” režisors Sīlis nodēvējis par brīvu tikšanos pieaugušajiem un noteicis tai arī vecuma ierobežojumu – līdz 16 gadu vecumam to apmeklēt nav vēlams.

Režisora Krūmiņa iestudētā Patrika Mārbera drāma “Vēl tuvāk” ir stāsts par četriem cilvēkiem, kuri izmisīgi vēlas mīlēt un būt mīlēti.

Lielajā zālē būs iespējams noskatīties divus Miro Gavrana lugu iestudējumus – “Viss par vīriešiem” un “Viss par sievietēm”, kuros vīriešu un sieviešu pasaules noslēpumus atklās režisors Rolands Augustins (Atkočūns). Izrādes formas ziņā ir vienādas – piecas situācijas, pieci raksturi, piecas attiecības. Mainās tikai dzimums, kas nonācis uzmanības centrā.

Pēdējā viesizrāžu dienā tiks rādīts Aleksandra Vampilova lugas “Pīļu medības” iestudējums – Dž.Dž.Džilindžera izrāde re minorā. Izrādē tiek risināta “mazā cilvēka” tēma – tā stāsta par cilvēku, kurš vīlies savā dzīvē un ikdienā un vienīgo glābiņu un sevis piepildījumu saskata pīļu medībās.

LETA

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz