Ceturtdiena, 18. aprīlis Laura, Jadviga
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas Universitātē notiks Dzejas dienām veltīti pasākumi

Liepājas Universitātē notiks Dzejas dienām veltīti pasākumi
11.09.2012 14:08

Atslēgvārdi

13. septembrī plkst. 14:00 Dzejas dienu ietvaros Liepājas Universitātes (LiepU) aktu zālē, Lielā ielā 14, 4.stāvā, LiepU Kurzemes Humanitārais institūts interesentiem piedāvā apmeklēt semināru ”Autors. Teksts. Lasītājs”. Šī gada semināra tēma ir ”Mākslinieku biedrošanās: tradīcijas, mīti un šodiena”.

 

Seminārā profesors Edgars Lāms runās par mākslinieku biedrošanās aktivitātēm Latvijā 20. gadsimta 20.- 30. gados. Profesors un gleznotājs Aldis Kļaviņš dalīsies pārdomās par tēmu ””Vāgūzis” kā nacionālās kopības zīme sociālisma apstākļos”, rakstnieks Ēriks Hānbergs – ”Nemitīgie pēkšņumi – ”Vāgūzī” un citur Liepājā”, savukārt literatūrzinātniece Anda Kuduma klausītājos raisīs pārdomas par tēmu ”21. gadsimta sākuma Liepājas literārā elpa: radošās inspirācijas, domubiedru meklējumi”. Semināra noslēgumā rakstniece Andra Manfelde runās par tēmu ”Trīs mākslas un viena valoda” un klausītājiem būs iespēja diskutēt un uzdot sev interesējošus jautājumus par visām seminārā izskanējušām tēmām.

Plkst. 13:00 pirms semināra ”Autors. Teksts. Lasītājs” Lielā ielā 14, 1.stāva foajē, būs iespēja klausīties latviešu autoru dzeju angļu, franču, krievu un vācu valodās LiepU studiju programmas ”Eiropas valodu un kultūras studijas” studentu izpildījumā.

12. septembrī plkst. 20:00 Kūrmājas prospektā 13, pagrabstāvā interesenti ir aicināti uz tradicionālo ”Nakts dzeju” pasākumu ”Es pilsētā. Pilsēta manī”. Programmā ir paredzēta dzeja lasījumos, dziedājumos, performancēs un video. Pasākuma organizēšanā piedalās studiju programmas ”Baltu filoloģija un kultūra” un ”Jauno mediju mākslas” studenti.

Kristīne Milberga, 
LiepU sabiedrisko attiecību speciāliste 

     

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz