Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas Valsts 1. ģimnāzijā būs skatāma Lienes Eltermanes un Kristīne Gundarinas izstāde ”Satikšanās”

Liepājas Valsts 1. ģimnāzijā būs skatāma Lienes Eltermanes un Kristīne Gundarinas izstāde ”Satikšanās”
13.02.2020 10:32

liepajniekiem.lv

Ieskandinot 100 dienu atskaiti līdz Liepājas Valsts 1. ģimnāzijas absolventu salidojumam, savās gaitās ir satikušās šīs skolas absolventes un vizuālās mākslas skolotājas, veltot izstādi ”Satikšanās”, kuras centrā ir skolas iespaidā radies savas pasaules redzējums. Ceturtdien, 13. februārī, plkst. 18.00 Liepājas Valsts 1. ģimnāzijas vestibilā Ausekļa ielā 9 notiks izstādes atklāšana.

Liepājas Valsts 1. ģimnāzija, kas kā atspēriena punkts abas absolventes ievadījusi karjeras izvēles spektrā, joprojām turpina būt par neatsveramu dzīves centru, ap kuru un caur kuru notiek visdažādāko dzīves ceļu satikšanās. Tas kā uzsvars ir šīs izstādes atklāšanas pirmā nots – satikšanās. Skolēna satikšanās ar ģimnāziju, skolēna un skolotāja satikšanās izglītības ceļos, dažādu pasaules redzējumu skatpunktu saskares. Dažādu paaudžu satikšanās skolā, mākslā, radošajā darbībā un izglītības ceļos, kur šobrīd, būdamas kā vizuālās mākslas skolotājas un kolēģes, abas turpina skolas simtgadē ar vērienu un dubultu jaudu ieguldīt jaunatnē visu savu radošo spēku.

Liene Eltermane Liepājas 1. vidusskolā mācījusies no 1. līdz 8. klasei. Par skolotāju Liepājas 1. ģimnāzijā strādā no 2000. gada, Līdzās skolotājas darbam strādā un darbojas radoši – glezno, iesējusi daudzas grāmatas, šuj somas, eksperimentē ar dažādām tehnikām un materiāliem. Piedalījusies izstādēs, dažādos mākslas projektos, simpozijos, pati organizējusi izstādes un plenērus. Pagājušajā vasarā piedalījusies Liepājas Universitātes rīkotā simpozijā ”Konkrētais un abstraktais vizuālās mākslas kompozīcijā” un Ogres Mākslas skolas rīkotajā simpozijā ”Bauhaus 100. Rūpnieciskais dizains”, Ādas mākslas izstādē Lietuvā, Liepājas Muzeja rīkotajā ”Rudens izstādē”.

Kristīne Gundarina ir šīs skolas 2012.gada absolvente. 2016. gadā iegūts bakalaura grāds mākslā ar profesionālo kvalifikāciju – dizainere. Ikdienā nodarbojas ar dažādu mākslas veidu, ideju realizēšanu, primāri – produktu un grafiskā dizaina sfērā. Šobrīd Liepājas Universitātes maģistrante vispārējās izglītības skolotāju

programmā (vizuālā māksla un kulturoloģija). Kopš 2018. gada Liepājas Valsts 1.ģimnāzijas vizuālās mākslas skolotāja. Izpaužas ar zīmolu ” K.G. OFISS ”.

Papildu informācijas pieejamas tīmekļa vietnē https://www.behance.net/KGofiss

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz