Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājnieki Sarunu festivālu LAMPA aicināti skatīties “Lielajā dzintarā”

Liepājnieki Sarunu festivālu LAMPA aicināti skatīties “Lielajā dzintarā”
Foto: Publicitātes
25.08.2020 09:10

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

No 2. līdz 5. septembrim vēl neierastā laikā un formātā, bet ar ierastu vērienu un jaudu visā Latvijā un pasaulē sevi pieteiks sestais Sarunu festivāls LAMPA. Četru dienu garumā un vairāk nekā 200 notikumu spožumā sarunu festivāls bez maksas būs skatāms tiešraidē tā mājaslapā festivalslampa.lv un kopā skatīšanās vietās visā Latvijā. Pirmo reizi LAMPAS tiešraide būs vērojama arī Liepājas koncertzālē ”Lielais dzintars”, kas laikā no 2. līdz 5. septembrim darbosies kā LAMPAS oficiālā kopā skatīšanās vieta, pulcējot pie lielā ekrāna liepājniekus un pilsētas viesus.

”Esam patiesi gandarīti pirmo reizi festivāla pastāvēšanas laikā būt par daļu no LAMPAS un būt vieni no pirmajiem jaunaizsāktajā LAMPAS kopā skatīšanās kustībā! Programma, kas būs vērojama ”Lielajā dzintarā”, no visa plašā LAMPAS tiešraižu klāsta atlasīta ar īpašu rūpību, domājot par skatītājiem ar dažādām pieredzēm un vajadzībām – vai tie būtu jaunieši, viņu vecāki, seniori, ekonomiski aktīvie pilsētnieki, vai reģionu iedzīvotāji. LAMPA ir festivāls ikvienam – robežas nav ne interesēs, ne paaudzēs!” baudīt LAMPU Liepājas koncertzālē aicina tās mākslinieciskā vadītāja Baiba Bartkeviča.

”Lielajā dzintarā” Sarunu festivāls būs skatāms visas četras tā norises dienas, ļaujot katram skatītājam pašam brīvi izvēlēties sev ērtus apmeklējuma laikus – vai tā būtu visa diena, vai arī tikai konkrēta diskusija. Kopā skatīšanās vieta ar lielo ekrānu mājīgi būs iekārtojusies koncertzāles 2. stāva galerijā.

LAMPAS kopā skatīšanās darba laiks Liepājas koncertzālē:

  • 2. septembrī plkst. 10.30 – 21.00;
  • 3. septembrī plkst. 10.00 – 20.00;
  • 4. septembrī plkst. 10.00 – 21.30;
  • 5. septembrī plkst. 10.00 – 15.00.

”Lielajā dzintarā” skatāmā un klausāmā programma lejuplādei pieejama: ej.uz/LAMPA-LDZ

Līdztekus globāliem un šķietami neizsmeļamiem sarunu tematiem (demokrātija, vērtības, tiesiskums u.c.), būs iespēja gūt arī pavisam praktiskus ieteikumus labākai ikdienai. Pārstāvēta būs gan kultūra un māksla, gan izglītība, garīgā un fiziskā veselība, ekonomika un politika, vide un sabiedrība, tehnoloģijas. Tas viss – gan diskusijās un sarunās, gan arī darbnīcās un izrādēs, dažādos formātos vienā festivālā aptverot teju visus mūsdienu sabiedrībai būtiskos jautājumus un reizē neaizmirstot par vieglumu, humoru un izklaidi.

Ar Liepājas koncertzālē skatāmajiem LAMPAS sarunu tematiem un katra notikuma norises laiku detalizēti var iepazīties mājas lapā: www.lielaisdzintars.lv. Ieeja kopā skatīšanās vietā – bez maksas.

Plašāka informācija par sarunu festivālu LAMPA, tā notikumiem, kā arī pilna festivāla programma atrodama: www.festivalslampa.lv

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz