Sestdiena, 18. maijs Inese, Inesis, Ēriks
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Mēs esam…” – savējo saskaitīšanās un jauno saskatīšanās

“Mēs esam…” – savējo saskaitīšanās un jauno saskatīšanās
01.09.2009 13:38

Nākam trešdien, 9. septembrī, pulksten 19:00 Liepājas Latviešu biedrības namā Liepājas pilsētas domes Tautas mākslas un kultūras centrs aicina visus esošos un topošos savējos – kolektīvu dalībniekus un vadītājus – uz pirmo rudens saskaitīšanos un saskatīšanos – “Mēs esam…”.

Laiks saskaitījis sevi jau teju līdz rudenim. Nu apstājies mirkli pie septembra, lai ļautu mums izdzīvot šīs jaunās sajūtu krāsas un iespējas. Šis ir laiks, kad jaunu mācību gadu iesāk skolas un augstskolas, kad tipiskākais atvaļinājuma laiks sasniedzis finiša taisni un sācies jauns posms līdz startam. Šis ir laiks, kad atkal ieslēdzamies darba režīmā un iegūstam robežas dienai.

“…jo cāļus skaita rudenī…” dzied kādā zināmā Raimonda Paula dziesmā un tā arī mēs – Tautas mākslas un kultūras centrs – vēlamies “savus cāļus” saskaitīt un vaigā redzēt, lai tad zinām un apzināmies, kas un kāpēc mēs esam, kādi vēlamies būt un ko nākamajā gadā kopīgi paveiksim. Tāpēc šajā zīmīgajā datumā – 09.09.2009. – pulksten 19:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē uz šā rudens pirmo radošo kopā sanākšanu – “Mēs esam…”, mīļi tiek gaidīti visi Tautas mākslas un kultūras centra māksliniecisko kolektīvu vadītāji un dalībnieki, kā arī ikviens, kurš vēlas kļūt par mūsējo.

Aicina Tautas mākslas un kultūras centra radošie mākslinieciskie kolektīvi:

Kori: sieviešu koris “Aija” (mākslinieciskā vadītāja Gunta Vite), jauktie kori – “Intis” (diriģente Ilze Valce), “Kursa”(diriģente Ilze Āboliņa), “Lauma” (diriģente Mirdza Paipare) un “Līva”(diriģents Jēkabs Ozoliņš ), vīru koris “Dziedonis”(diriģents Valdis Aivars).

Deju kolektīvi: bērnu deju kolektīvs “Krustiņi”(vadītāja Inta Āboliņa), jauniešu deju kolektīvs “Kvēle”(vadītāja Ilze Kozika), Tautas deju ansamblis “Rucavietis” (vadītāja Olita Laiveniece), vidējās paaudzes deju kolektīvi – “Kvēle”(vadītāja Ingrīda Lūka), “Rucavietis”(vadītāja Olita Laiveniece) un “Vaduguns”(vadītāja Kristīne Jaunbrūna).

Amatierteātri: Bērnu teātra studija (režisore Vita Pētersone), Jauniešu teātra studija (režisors Juris Ločmelis), Metalurgu Tautas teātris (režisore Daina Kandevica) un Liepājas Tautas teātris (režisore Ināra Kalnarāja).

Tautas lietišķās mākslas studijas – “Dzintars”(vadītāja Anita Kovjazina), “Kursa”(vadītāja Ilma Rubene), “Liepava”(vadītāja Smaida Rubeze) un “Zītars”(vadītāja Austra Ziemele ).

Folkloras kopas: “Saknes”(vadītāja Ieva Tālberga) un “Vēlava” (vadītāja Zenta Bērtiņa ).

Foto studija: “Fotast” (vadītājs Varis Sants).

Bērnu vokālā studija “Pērlītes”: 3 – 5g. un 6 – 10g. vecuma grupas (vadītāja Sondra Krauze)

Anda Birkenberga,
Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz