Ceturtdiena, 18. aprīlis Laura, Jadviga
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Norisināsies pasaules slavenās latviešu dejotājas Vijas Vētras meistarklase

Norisināsies pasaules slavenās latviešu dejotājas Vijas Vētras meistarklase
Foto: LETA
07.06.2017 08:51

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Sestdien, 17. jūnijā, pulksten 15 Liepājas Universitātes aktu zālē ar lekciju un meistarklasi viesosies pasaules slavenā latviešu dejotāja, horeogrāfe, lektore, pedagoģe, un trīszvaigžņu ordeņa kavaliere Vija Vētra (ASV/Latvija), informē pasākumu rīkotāja Liepājas Universitātes lektore, Liepājas BJC deju studija “Arabeska” vadītāja Zita Valka.

Vija Vētra ir apliecinājums prāta, ķermeņa un cilvēka dvēseles vitalitātei. Katru gadu, kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas, V. Vētra ierodas Latvijā no ASV un sniedz meistarklases dažādos Latvijas reģionos. Liepājā viņa viesojusies jau astoņas reizes.

Pasākuma programmā ir Vijas Vētras lekcija “Fiziskās un garīgās veselības prakšu nozīme cilvēka personīgās un darba ikdienas līdzsvarošanā”, pēc tam meistarklase “Taici vingrošanas komplekss un indiešu klasiskās dejas elementi kā veselības veicināšanas aktivitātes ikdienā un darbā”.

Interesentiem vēlams ierasties ērtā apģērbā un apavos, gataviem kustībām, nav vajadzīga iepriekšēja sagatavotība. Gaidīti arī cilvēki ar kustību traucējumiem (universitātē ir lifts).

Vijas Vētras meistarklase tiek līdzfinansēta no Liepājas pilsētas pašvaldības veselības veicināšanas aktivitāšu budžeta. Projekts saņēmis finansējumu Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas izsludinātajā Veselības veicināšanas projektu konkursā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz