Trešdiena, 22. maijs Emīlija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Noslēdzies Kultūras pārvaldes projektu konkurss

Noslēdzies Kultūras pārvaldes projektu konkurss
13.03.2012 15:08

Īpaši izveidota kultūras projektu konkursa vērtēšanas komisija šī gada 6. martā izskatīja 68 projektu pieteikumus, no kuriem atbalstu saņēma 34 projekti. Vērtēšanas komisijas lēmumu apstiprināja Liepājas pilsētas domes Kultūras lietu komisija šī gada 8. martā, informē “Kultūras pārvalde” attīstības projektu vadītāja Krista Kalnarāja.

Šī gada Liepājas Kultūras pārvaldes projektu konkursam tika iesniegts rekordliels projektu skaits. Savus projekta pieteikumus bija sagatavojuši arī tādu organizāciju pārstāvji, kas līdz šim konkursā nav piedalījušies. Iesniegtas tika daudzas labas idejas, bet tā kā pieejamais finansējums bija tikai Ls 15000, tad vērtēšanas komisijas uzdevums nebija viegls.

Projekti tika vērtēti, ņemot vērā konkursa nolikuma prasības, atbilstību prioritātēm un projektu vērtēšanas kritērijiem.

Atbalstu saņēma 34 projektu pieteikumi, kas paredz dažādu kultūras aktivitāšu organizēšanu Liepājā. Vislielākā konkurence raksturīga tieši mūzikas un dejas nozarē, kur arī atbalstu saņēma 14 projektu pieteikumi. Kopumā atbalstu saņēma projekti visās pārstāvētajās nozarēs – literatūra, mūzika un deja, vizuālā māksla un foto, kino, teātris un cirks, kultūrvēsturiskais mantojums, tradicionālā kultūra un starpdisciplinārie projekti.

Vērtēšanas komisija:
Atis Egliņš – Eglītis
Juris Zviedrāns
Rasa Šmite
Ieva Hmieļevska
Ligita Reimane
Natālija Vecvagare
Irita Kalēja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz