Pirmdiena, 6. maijs Didzis, Gaidis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Notiks IV Starptautiskais ielu teātru festivāls “Zeme. Debess. Jūra. 2010”

Notiks IV Starptautiskais ielu teātru festivāls “Zeme. Debess. Jūra. 2010”
05.07.2010 15:22

Arī šogad Liepājas Leļļu teātris pašā vasaras karstumā piektdienas vakarā, 9.jūlijā, Rožu laukumā un sestdien, 10. jūlijā, kanālmalas promenādē, ir sarūpējis pilsētas viesiem un liepājniekiem IV Starptautisko ielu teātru festivālu “Zeme.Debess.Jūra.2010”, informēja organizatori.

Uz to ik gadu sabrauc profesionāli mākslinieki no dažādām valstīm.

Šogad festivālā sastapsiet ugunīgu un izveicīgu liesmu rijēju – “Fire spirit” no Rīgas un dzirdēsiet trauksmainus bungu ritmus “Afro pulss” izpildījumā.  Kaislīgas dejas krāsainos tērpos pasniegs liepājnieces no deju kluba “Extra”. Mistikas caurstrāvots, eksotisks un izsmalcināts, elpu aizraujošs būs Lances Springa sniegums stratosfēras bumbā no Nīderlandes. Svētkos neiztikt bez liepājnieku iemīļotām dziesmām un to izpildītājiem – Edgara Silacērpa un Ainara Virgas.  Īpašs papildinājums, īsteni piederoši ielām, būs skaļie un dūmotie moto braucēji no “Vētrasputna”. Uz  svētku norisi no trīs metru augstuma raudzīsies stilīgie, garkājainie Aligmantas Verbutas  klaunādes puiši no Lietuvas. Jaunu pārsteigumu filozofiskām pārdomām saviem uzticīgajiem skatītājiem ir sagatavojuši ielu teātru festivāla rīkotāji – Liepājas Leļļu teātris. Tas būs muzikāls kustību iestudējums pēc H.K. Andersena alegoriskās pasakas motīviem. Humora pilna būs arī maskaviešu teātra “Otražeņije” atveidotais kabarē uz skatuves. Protams,  smiekli un mūzika visa festivāla gaitā!

Sīkāku info skatīt www.liepajaslelles.lv.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz