Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Notiks jau desmitais izcilību godināšanas pasākums “Zelta griezums”

Notiks jau desmitais izcilību godināšanas pasākums “Zelta griezums”
Foto: Ruslans Šuļga
14.03.2017 10:00

liepajniekiem.lv

Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola 28. un 29.martā koncertzālē ”Lielais dzintars” organizēs jau desmito radošās izcilības pasākumu “Zelta griezums”. Interesentiem būs iespēja tikties ar māksliniekiem un mūziķiem, apmeklēt izstādi ”Zaļās zemes”, kā arī baudīt svētku koncertu, informē PIKC “Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolā”.

Pasākums “Zelta griezums” iedibināts ar mērķi runāt par radošo izcilību, par tiekšanos pēc ideālā, proporcionālā un skaistā. Ideja paredz apzināšanos, ka lietu kopums veido perfektu un skaistu kopainu, norāda organizatori. Šādi Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola aktualizē gan mākslas lomu sociālekonomiskajā situācijā, gan radošā potenciāla apzināšanās nepieciešamību un estētisko vērtību saglabāšanas nepieciešamību.

Otrdien, 28.martā, būs iespēja tikties ar mūziķiem Aivaru Hermani un Uldi Marhileviču, kā arī ilggadējo skolas pasniedzēju Gunti Cukuru un mākslinieci Maiju Kurševu.

Savukārt dienas izskaņā varēs apmeklēt ekspozīcijas ”Zaļās zemes” atklāšanas pasākumu un tikties ar tās autori Ievu Epneri, kā arī apmeklēt Dzintara Beitāna diska atklāšanas koncertu ”Kamerzālē” un ”Civita Nova” zālē baudīt izcilu koncertu ar Dzintaru Beitānu, Uldi Marhileviču, Jāni Strazdu, Māri Kupču, Rustamu Bagirovu, Jāni Ivuškānu, Paulu Ķierpi, Gunti Kolertu un citiem mūziķiem

Savukārt trešdien, 29.martā koncertzālē ”Lielais dzintars” būs iespēja apmeklēt vairākus radošus seminārus, kā arī dienas noslēgumā koncertu ”Zelta griezums 2017”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz