Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Karostā notiks pirmie Lāčplēša dārza svētki bez pandēmijas ēnas

Jau trešo gadu Karostā notiks Lāčplēša dārza svētki. 13.augusta pēcpusdienā radošas aktivitātes būs nodrošinātas visu vecumu apmeklētājiem. “Pirmo reizi Lāčplēša dārza svētki notiks bez pandēmijas aizsega,” uzsver pasākuma idejas autore Baiba Vigule no biedrības “Baringtons K2”.

Karostā notiks pirmie Lāčplēša dārza svētki bez pandēmijas ēnas
Foto: Andris Gertsons
29.07.2022 06:00

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Pirmo reizi svētkus kuplinās mājražotāju un amatnieku tirdziņš, kuram dalībnieki aicināti pieteikties līdz 7. augustam.

Tāpat tiek gaidīti pieteikumi arī Jauno mūziķu skatuvei, kur aicināti uzstāties un savus spēkus pārbaudīt jaunie talanti ar vienu vai vairākām dziesmām vai skaņdarbiem.

Kā īpaša tradīcija tiek turpināta titula “Karostas spēka cilvēks” piešķiršana. “Vēlamies izcelt un godināt tos cilvēkus, kas Karostas un karostnieku labā veikuši kādus nozīmīgus darbus. Iespējams, tie ikdienā ir pavisam neredzami, nemanāmi līdzcilvēki,” saka svētku režisore Anda Šarkovska.

Parka teritorijā notiks dažādas radošās un literārās darbnīcas, sportiskas aktivitātes un ielu vingrotāju “Workout Generation” šovs. Tradicionāli ar sevi iepazīstinās Zemessardze un Jaunsardzes centrs. Būs skatāma Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas audzēkņu darbu izstāde, bērnus priecēs ceļojošais leļļu teātris “Maska”, dančus spēlēs kapela “Paurupīte”.

Uzstāsies jaunie talanti no Karostas mūzikas skolas, Tom Simo, bet noslēgumā – publikas iemīļotā Jūras spēku orķestra džeza mūzikas koncerts, piedaloties solistei Kristinai Jatautaitei no Lietuvas.

Projektu finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par publikāciju saturu atbild portāls liepajniekiem.lv.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz