Sestdiena, 4. maijs Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

NVO un Kultūras pārvalde uzsāk darbu pie kopējo pasākumu organizēšanas

NVO un Kultūras pārvalde uzsāk darbu pie kopējo pasākumu organizēšanas
22.10.2008 12:22

Atslēgvārdi

20.oktobrī Liepājas Nevalstisko organizāciju centrā notika pirmais pasākums, kura idejas autori bija 2.oktobrī notikušās diskusijas ”Sadarbība starp pašvaldību un NVO, NVO – NVO” kultūras darba grupas dalībnieki. Tā rezultātā uz sarunu ar nevalstisko organizāciju pārstāvjiem ieradās PI ”Kultūras pārvalde” vadītāja Lelde Vīksna, Kultūrpolitikas nodaļas vadītāja Dace Bluķe, Kultūras projektu vadītājs Kaspars Vecvagars.

Sarunas dalībnieki tika iepazīstināti ar 2009.gada kultūras aktivitāšu plānu un nevalstisko organizāciju iespējām līdzdarboties. Lai nevalstiskās organizācijas varētu sekmīgi piedalīties kultūras procesā, tiks veikti konkrēti uzdevumi:

1. Š.g. 5. novembrī no plkst. 16.00 – 17.00, Liepājas NVO centrā, Uliha ielā 35/37, notiks informatīvs seminārs par Kultūras pārvaldes projektu konkursa finansējuma piešķiršanas nosacījumiem, prioritātēm 2009.gada janvārim, februārim, martam. Tiks sniegta informācija par budžeta sagatavošanu un biežāk sastopamajām kļūdām.

2. Š.g. 13. novembrī no plkst.16.00 – 18.00, Liepājas NVO centrā, Uliha ielā 35/37 notiks radoša darba grupas tikšanās, kurā nevalstiskās organizācijas, kuras vēlas piedalīties Liepājas pilsētas 384. dzimšanas dienas pasākumos, varēs izdiskutēt un sniegt savus ierosinājumus šim pasākumam. Lai varētu jau savlaicīgi informēt Kultūras pārvaldes speciālistus par nevalstisko organizāciju piedāvājumiem (dziedāšanu, dejošanu, radošām darbnīcām u.c.) un varētu darba grupā raiti strādāt, aicinām visas kultūras, mazākumtautību un citas ieinteresētās biedrības līdz š.g. 5.novembrim iesūtīt savus priekšlikumus un apstiprināt vēlēšanos piedalīties šajā darba grupā, rakstot uz [email protected] vai zvanot 63427500, 25985882.

Diskusija ar Kultūras pārvaldes darbiniekiem aizsāk tikšanās ciklu, kura ietvaros Liepājas NVO centrs pirmdienās no plkst. 16:00 līdz 17:00 tiksies ar Liepājas pilsētas domes pārstāvjiem. Nākošā tikšanās notiks š.g. 3. novembrī no plkst. 16:00 līdz 17:00, kad uz sarunu par 2009. gada darbības plānu aicināsim Sabiedrības veselības daļas vadītāju Inetu Stadgali. Savukārt š.g. 10. novembrī no plkst. 16:00 līdz 17:00 2009. gadā plānotās aktivitātes pārrunāsim ar pārvaldes eksperti NVO un sabiedrības integrācijas lietās Brigitu Dreiži. Tikšanās notiks Liepājas NVO centra telpās, Uliha ielā 35/37. Uz sarunām aicināti visi interesenti!

Biedrība “Liepājas Nevalstisko organizāciju centrs”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz