Sestdiena, 4. maijs Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pavasarīgs džezs

Pavasarīgs džezs
21.04.2011 07:04

Otrajās Lieldienās, 25. aprīlī, pulksten 18 Liepājas Latviešu biedrības namā starptautiskās turnejas laikā viesosies Eiropas Džeza orķestris. Orķestris katru gadu strādā ar jaunu sastāvu, jaunu diriģentu un jaunu programmu.

Tā izpildījumā skanēs pasaules džezs – mūzika, kurā sastapsies Eiropas un afroamerikāņu muzikālais mantojums, modernais džezs ar etniskās mūzikas piegaršu. Eiropas Džeza orķestris apvieno gados jaunus mūziķus vecumā no 18 līdz 30 gadiem, kas ļauj šim projektam izvirzīt jaunus muzikālus mērķus un “taigāt par vēl neapgūtiem ceļiem”. Kopš 1998. gada aizvadītajos 204 koncertos orķestris piesaistījis 254 mūziķus, viesojies 30 valstīs Eiropā, kā arī koncertējis Ziemeļamerikā, Dienvidamerikā un Āzijā. Par šā gada brauciena diriģentu ir pieaicināts plaši pazīstamais komponists, aranžētājs, diriģents un mūzikas pasniedzējs soms Jāre Laukanens, bet otrs diriģents būs igaunis Rauls Sots.

Ar Liepājas Kultūras pārvaldes un Latviešu biedrības nama finansiālu atbalstu biļešu cena uz šo koncertu ir zemākā visā Latvijā – tikai trīs lati, tāpēc organizatori aicina liepājniekus izmantot iespēju un izbaudīt lieliskā kolektīva priekšnesumus.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz