Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Piejūras pilsētu literārajā akadēmijā viesosies rakstniece Jana Egle

Piejūras pilsētu literārajā akadēmijā viesosies rakstniece Jana Egle
Foto: Publicitātes
30.09.2019 10:03

liepajniekiem.lv

Piektdien, 4. oktobrī, pulksten 17 Liepājas Universitātē, Kūrmājas prospektā 13, 118. telpā, uz ikmēneša tikšanos sanāks Piejūras pilsētu literārās akadēmijas (PPLA) dalībnieki. Viesos būs rakstniece Jana Egle un Latvijas Rakstnieku savienības Liepājas nodaļas un PPLA vadītāja Linda Zulmane, portālu informēja Piejūras pilsētu literārās akadēmijas pārstāve Kristīne Timermane. 

J. Egles nodarbībā “Rezonanse un pašvērtējums literatūrā” varēs uzzināt par pašnovērtējuma nozīmi radošajā procesā, par tā atbalstošo un iedvesmojošo nozīmi. ”Sarunas gaitā ieskicēšu arī tēmu par autora un kritikas attiecībām. Nodarbības dalībnieki iepazīsies ar to, kādu rezonansi var sagaidīt, iznākot grāmatai. Rosināšu diskusiju, cik svarīgi autoram ir tikt pamanītam dažādos kontekstos,” stāsta rakstniece.

Otrajā nodarbībā ”Radošais process: padomi stāsta un dzejas rakstīšanai”, ko vadīs L. Zulmane, būs radoši uzdevumi un turpināsies saruna par radošo rakstīšanu, kas aizsākās 21. septembrī, kad PPLA dalībnieki tikās ar L. Zulmani un rakstnieci Liliju Berzinsku, lai iepazītos ar radošā procesa pozitīvajām un ne tik pozitīvajām pusēm.

PPLA nodarbības ir bezmaksas, un aicināts ikviens interesents.

Projekts ”Piejūras pilsētu literārā akadēmija” tiek realizēts sadarbībā ar Latvijas Rakstnieku savienību, Liepājas Universitāti un Ventspils Starptautisko rakstnieku un tulkotāju māju.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz