Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Pieskārieni” ar dzeju, dziesmām un laba vēlējumiem

“Pieskārieni” ar dzeju, dziesmām un laba vēlējumiem
10.12.2010 10:04

Atslēgvārdi

Svētdien, 12. decembrī, pulksten 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama Kamerzālē Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Tautas teātris ielūdz uz koncertuzvedumu Pieskārieni, režisore Ināra Kalnarāja.

Ziemassvētku gaidīšanas laiks šķiet pat īpašāks kā paši svētki. Šīs gaišās noskaņas rosināti mēs vairāk kā citkārt piedomājam par sev tuvajiem cilvēkiem, vēlamies palīdzēt citiem, dāvināt, piedot un kopā būt, apjaušot, ka visilgākais mūžs ir sajūtām.  

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs aicina uz brīdi apstāties ikdienas skrējienā un atnākt uz sarīkojumu cikla Ziemas noskaņā sarīkojumu – koncertuzvedumu Pieskārieni.

Tajā Liepājas Tautas teātra aktieri aicina liepājniekus šajā brīnumu gaidīšanas laikā kopīgi siltā un sirsnīgā atmosfērā iedegt gaismu gan prātos, gan sirdīs ar dzeju, dziesmām un laba vēlējumiem.

Koncertuzvedumā skatītājus priecēs un svētku noskaņu radīs teātra aktieri un muzikālā apvienība ”Duets” ar sev mīļu autoru dzeju un dziesmām, kā arī māksliniece Dace Lanka.  

Savukārt nākamajā nedēļa uz sarīkojumu cikla Ziemas noskaņā noslēguma sarīkojumu īpaši mīļi tiek aicināti bērni, lai muzikālajā pasakā Iedomīgā eglīte kopā ar Piparkūku puikām un meitiņām, slinko Peli un Sniegpārsliņām, Rūķi, Vilku un Pērļu bērniņiem uzzinātu kā klājās Zaķim un Iedomīgajai eglītei ceļā .

Ieeja sarīkojumos bez maksas.

Anda Birkenberga,
Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz