Otrdiena, 23. aprīlis Jurģis, Juris, Georgs
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Pirmizrādi piedzīvos Dž.Dž.Džilindžera komiskā parodija “Atsaldētais”

Pirmizrādi piedzīvos Dž.Dž.Džilindžera komiskā parodija “Atsaldētais”
07.12.2012 10:05

Atslēgvārdi

Sestdien, 8. decembrī, Liepājas teātrī gaidāma pēdējā šī gada pirmizrāde – skatītāju vērtējumam Dž.Dž.Džilindžera režijā tiks nodota Vadima Korša komiskā parodija “Atsaldētais”, informē teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Iestudējuma darbība notiks Izraēlā, stāsta centrā būs kāda ebreju ģimene – līdz ar to skatītāji varēs iepazīties ar dažādām ebreju tradīcijām un uzzināt viņu tikumus (un netikumus), it īpaši to, kā tie ir mainījušies simts gadu laikā. Lai labāk izprastu ebreju tradīcijas un paražas, mēģinājumu procesā aktieri skatījušies gan kino, gan interneta vidē pieejamos materiālus par viņu kultūru un reliģiju.

Kalmanu ģimene, gribēdama saņemt 3 miljonus, pieņems pie sevis Atsaldēto – cilvēku, kurš 1907. gadā iekļuvis kuģa avārijā un iesalis Antarktīdas ledū, lai tieši pēc 105 gadiem tiktu atrasts, atsaldēts un izrādītos, ka ir dzīvs! Taču pašam Atsaldētajam liekas, ka komā pavadījis vien kādu mēnesi, un Kalmanu ģimenes uzdevums ir šo mītu saglabāt, lai notiktu, kas notikdams.

Kā jau komēdijā pieņemts, skatītājus gaida dažādi negaidīti pavērsieni un tēlu vizuālās pārvērtības.

Atsaldētā lomā – Egons Dombrovskis, pārējās lomās – Edgars Pujāts, Inese Kučinska, Signe Ruicēna, Gatis Maliks, Anete Berķe, Leons Leščinskis, Kaspars Gods, Marģers Eglinskis, Laura Jeruma un Anda Albuže.

Radošajā komandā līdzās režisoram strādājusi ar kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa, horeogrāfe Inga Krasovska, scenogrāfs Vizāns un gaismu mākslinieks Mārtiņš Feldmanis. Video materiālu sagatavojis Andris Vētra.

Ziedoņa Safronova foto

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz