Trešdiena, 15. maijs Sofija, Taiga, Airita, Arita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Rallijā “Kurzeme” – gan autosports, gan motosports, gan velosports

Rallijā “Kurzeme” – gan autosports, gan motosports, gan velosports
25.08.2011 14:04

Atslēgvārdi

Rallijā “Kurzeme”, kas norisināsies no 25.līdz 28.augustam, šogad būs iespējams vērot ne tikai automašīnas, bet arī citus braucamrīkus, informē rallija organizatori.

No 27. augusta plkst. 14:30 līdz 28.augusta plkst. 11:00 katram, kuram ir automašīna ar lieliem diskiem, jaudīgu motoru vai vienkārši skaists retro auto, būs iespēja to novietot ātro auto izstādē, Jūras un Radio ielas stūra stāvlaukumā, lai ātri un ērti nokļūtu uz skatu punktiem pilsētas ātrumposmā un vēlāk uz kultūras programmu “Nakts manevri”.

Rožu laukumā no 27. augusta plkst. 13:00 līdz 28. augusta plkst. 11:00 norisināsies vēsturisku sporta auto izstāde, kurā būs iespējams aplūkot automašīnas, ar kurām brauca rallijā un autokrosā pirms vairākiem gadiem un gadu desmitiem. Tās ražotas gan PSRS, gan tālajā ASV.  

Laukumā starp Jūras ielu un “Fontaine Palace” 27.augustā no plkst. 12:00 līdz plkst. 21:00 atradīsies “SuperMoto” servisa zona, kurā varēs satikt motosportistus, kas gatavosies motosacensībām, aplūkot sporta tehniku, kā arī vērot treniņbraucienus un sacensības.

Teritorijā starp Liepājas Universitāti un veikalu “Drogas” (auto stāvlaukumā un taksometru laukumā starp Fr.Brīvzemnieka un Lielo ielu) 27.augustā no plkst.  17.00 līdz pat 1 naktī notiks “Drošs ceļš ar SEB Līzingu” –  ikviens varēs piedalīties īpaši izveidotajā drošas braukšanas apmācībā un paraugdemonstrējumos. Īpašs pārsteigums sagaida pašus mazākos rallija fanus – SEB līzings uz norises vietu aicina atnest bērna zīmējumu, kurā attēlota sava sapņu mašīna.

Īpašu pārsteigumu sagatavojuši Liepājas ērmriteņi. 26.augustā plkst. 20.00 Graudu ielā 36/38 tiks atklāta mini izstāde Re:Ritenis, kurā tiks izstādīti ērmriteņi. Ērmriteņu izstāde darbosies 26.un 27.augustā no plkst.19.00 līdz plkst. 02.00. Pirms izstādes sākuma 26.augustā norisināsies arī ērmriteņu parādes brauciens, kurš sāksies Vides mājā.

Lai uz pilsētu vērtos arī ikdienišķāks skats, ikvienam būs iespēja aplūkot automašīnas, kas pretendē uz “Latvijas gada auto 2011” titulu. Automašīnas varēs apskatīt gan uz starta estekādes, gan izstādē Zivju ielā, pretim vēsturisko sporta auto izstādei.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz