Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Saņem Kultūras ministrijas apbalvojumu

Saņem Kultūras ministrijas apbalvojumu
Foto: No personīgā arhīva
26.04.2018 16:16

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Ceturtdien, 26.aprīlī, Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas (LMMDV) metāla izstrādājumu dizaina izglītības programmas vadītājs Andris Garokalns un audzēknis Raimonds Eņģelis īpašā godināšanas ceremonijā Rīgā, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, saņēma Kultūras ministrijas apbalvojumu, portālam vēstīja PIKC LMMDV direktore Inga Auziņa.  

Nozīmīgo apbalvojumu Andris Garokalns un Raimonds Eņģelis saņēma, jo 2017.gadā starptautiskā Eiropas Liceju Parlamenta (PLE) juveliermākslas konkursā ”Rotu dizains” Raimonds saņēma 2.vietu. Konkurss notika Francijā un darba vadītājs bija pedagogs Andris Garokalns.

”Mēs ļoti lepojamies ar skolas izcilo pedagogu Andri Garokalnu un viņa prasmēm jauniešiem dot labākās praktiskās un teorētiskās zināšanas. Apbalvojums ir apliecinājums kvalitatīvam un profesionālam darbam daudzu gadu garumā,” uzsver LMMDV direktore Inga Auziņa.

Kultūras ministrijas balva jauniešiem par sasniegumiem starptautiskos konkursos, izstādēs un skatēs mākslu nozarēs iedibināta 1998. gadā. Ar šo Balvu Latvijas valsts atzīmē kultūrizglītības iestāžu audzēkņu spilgtākos radošos panākumus un viņu skolotāju ieguldīto darbu. Projekta organizatorisko un tehnisko sagatavošanu veic Latvijas Nacionālais kultūras centrs.

Šogad Kultūras ministrijas pateicības rakstu un naudas balvu saņēma kopumā 45 audzēkņi un 51 pedagogs no 17 izglītības iestādēm.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz