Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Skaistuma simpozijā” tiks prezentēti bērnu apģērba zīmoli

“Skaistuma simpozijā” tiks prezentēti bērnu apģērba zīmoli
Foto: Publicitātes
26.08.2014 12:07

liepajniekiem.lv

Liepājas modes svētku krāšņākais notikums 30. augusta vakarā būs modes izrāde “Skaistuma simpozijs”, kurā starp trīsdesmit dažādiem modes un aksesuāru zīmoliem, tiks prezentēti tādi Latvijā radīti un starptautiski atzīti bērnu apģērbu zīmoli kā Leny Tomy Factory, HEBE un Lazy Francis, portālu informē “Liepājas modes svētku 2014” sabiedrisko attiecību speciāliste Krista Kalnarāja.

Liepājas modes svētkos sevi prezentēs bērnu apģērba zīmols Lazy Francis. Dizainere Olga Krūze bērniem rada izejamo apģērbu un virsdrēbes meitenēm, kuras vēlas palikt uzticīgas klasikai, bet vienlaicīgi būt pamanāmas. Lazy Francis modes izrādē piedāvās aktuālo rudens/ziemas kolekciju “Es neesmu Princese”! Šīs kolekcijas galvenās iezīmes ir greznās faktūras bagātie itāļu un franču žakarda audumi un krāsu dziļumi. Greznuma pieskāriens šajās kleitās ir rotaļīgs, lai neliktos smagnējs, taču tajā pašā laikā piešķir arī nelielu nopietnību. Katru tērpu atsvaidzina un pārsteidz arī kāds īpašs akcents vai detaļa. Kolekcija “Es neesmu Princese!” pārsteigs, pirmo reizi piedāvājot arī “mammas – meitas” kleitu komplektus. Ikviens bērns jau kopš dzimšanas brīža ir personība. Lazy Francis, izmantojot augstas kvalitātes audumus, kas 100% ražoti Eiropā, rada spilgtus tērpus 2 līdz 14 gadus jaunām dāmām, lai izceltu viņu košākās rakstura iezīmes un unikalitāti. Lazy Francis darinājumos iešūts daudz mīlestības, elegances un izsmalcinātības. Oriģināls. Īpašs. Ekskluzīvs.

Leny Tomy Factory ir bērnu modes zīmols, kas dibināts 2008.gadā Rīgā, Latvijā. Pēdējo piecu gadu laikā zīmols ir izaudzis no neliela, vietējā ražotāja par ievērojamu bērnu modes ateljē, piedāvājot divas jaunas kolekcijas gadā.  Leny Tomy Factory pārliecināti virzās starptautiskajā tirgū un šobrīd zīmola apģērbi ir pieejami ne tikai Baltijas valstīs, bet arī Francijā, Somijā, Saūda Arābijā, Apvienotajos Arābu Emirātos, Krievijā un Japānā. Leny Tomy Factory rada elegantus un skaistus apģērbus meitenēm un zēniem vecumā līdz 10 gadiem. Visas preces ir izgatavotas no rūpīgi izvēlēta, bērniem atbilstoša auduma, kas ir ražots Latvijā ar lielu rūpību, saskaņā ar augstākajiem kvalitātes standartiem. Leny Tomy Factory dizainere Liene Andersone ir liepājniece, apliecinot, ka Liepājā atrodami īsti modes un dizaina talanti. 

Bērnu apģērbu zīmols Hebe tika izveidots 2011. gadā.  Hebe apģērbi tiek ražoti no augstas kvalitātes, viegli kopjamiem audumiem, kas ražoti Eiropā, taču apģērbi tiek veidoti Latvijā. Hebe piedāvā ikdienas apģērbus bērniem līdz 12 gadiem. Piedāvājumā var atrast apģērbus, ko vilkt mājās, ejot uz skolu, ciemos, pastaigājoties, spēlējoties vai ballējoties. Katru sezonu zīmols sadarbojas ar Latvijas māksliniekiem, lai kolekcijai piešķirtu īpašu noskaņu. Hebe apģērbiem piemīt vienkāršība, kas savienojumā ar pārdomātām detaļām un apdrukām, piešķir unikālu raksturu. Par savām vērtībām Hebe izvēlās kvalitāti, praktiskumu un ērtumu, kas ļauj bērnam katru dienu justies ērti un izskatīties īpaši. Zīmola galvenais mērķis ir darīt visu, lai attīstītos un pielāgotos bērnu un mazuļu vajadzībām. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz