Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Šodien festivāla “Līvas ciems” mājas lapas atklāšana Liepājas vārda dienā

Šodien festivāla “Līvas ciems” mājas lapas atklāšana Liepājas vārda dienā
04.04.2011 13:55

Atslēgvārdi

Festivālam “Līvas ciems” ir izveidota sava mājas lapa livasciems.lv. Mājas lapas atklāšanas datums izvēlēts par godu Liepājas vārda dienai, kas ikgadēji tiek atzīmēta 4. aprīlī. Festivāla “Līvas ciems” nosaukums simboliski saistās ar šo pilsētai nozīmīgo datumu, jo Liepājas vārds ir cēlies tieši no senā Līvas ciema.

20. – 22. maijā Liepājā jau 9. reizi notiks viens no vērienīgākajiem tradicionālās kultūras pasākumiem Latvijā – festivāls “Līvas Ciems”. Festivāls būs ļoti daudzpusīgs, ietverot sevī mākslu, amatniecību un etno mūziku. Ņemot vērā festivāla apmērus un jauninājumu – etno mūzikas festivālu “LIIV RIEK”, organizatori nolēma, ka ir pienācis laiks pirmo reizi festivāla vēsturē izveidot mājas lapu.

 Mājas lapas apmeklētājiem būs iespēja savlaicīgi iepazīties ar festivāla plānotajām aktivitātēm, aprakstiem un personāžiem, kuri ir apstiprinājuši savu dalību. Varēs uzzināt arī mūziķu viedokli par dalību festivālā “LIIV RIEK”, apskatīt  festivāla “Līvas Ciems” iepriekšējo gadu spilgtākos mirkļus fotoattēlos un uzzināt vairāk par pašu pilsētu. Festivāls “Līvas ciems” ir izaudzis starptautiskā mērogā, tādēļ mājas lapa ir nodrošināta ar opciju – iepazīt to  angļu valodā.

Plašāku informāciju par festivālu ”Līvas ciems” un tā ietvaros notiekošo etnomūzikas festivālu “LIIV RIEK” skati pasākuma mājaslapā, livasciems.lv Festivāla organizatori nebeidz pārsteigt ar jauninājumiem, tādēļ esi pirmais, kas uzzina par jaunāko, sekojot twitter.com/livasciems vai draugiem.lv/livasciems.

Zane Goldmane,
LPPI “Kultūras pārvalde” praktikante

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz