Sestdiena, 27. aprīlis Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Var pieteikt projektus programmai “Rīga – 2014”

Var pieteikt projektus programmai “Rīga – 2014”
17.07.2010 07:04

Eiropas Kultūras galvaspilsētas direkcija ir izsludinājusi projektu un projektu ideju pieteikšanu, lai veidotu Rīgas – 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētas – programmu. Līdz 29. oktobrim pieteikt savas idejas un projektus aicināts ikviens interesents individuāli vai, arī pārstāvot kādu organizāciju, iestādi.

Iecerētā Rīgas programma, kuras nosaukums ir “Force Majeure” (“Nepārvarama vara”), uzrunā kultūru visplašākajā nozīmē, norādot uz kultūras milzīgo spēku, pārveidojot pilsētas un tās iedzīvotājus. Ar šādu programmas nosaukumu rīkotāji vēlas izraisīt plašāku diskusiju par kultūras lomu Latvijā, kur to ierasts skatīt šaurā izpratnē, kā arī Eiropā un pasaulē.

Darbu ir sākusi Mākslinieciskā padome, kas, balstoties uz iesniegtajiem projektiem un darba grupas izstrādāto māksliniecisko koncepciju, izstrādās 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētas programmu. Rīgas programmai būs 6 tematiskās līnijas − “Okeāna alkas”, “Brīvības iela”, “Izdzīvošanas komplekts”, “Ceļu karte”, “Dzintara ādere” un “Rīgas karnevāls”.

Lai varētu koordinēt visa gada pasākumu norisi, pasākumu telpas un laika grafiku, Eiropas Kultūras galvaspilsētas direkcija aicina iesūtīt informāciju par lieliem starptautiskiem pasākumiem, kas tiek plānoti Rīgā un citur Latvijā 2014. gadā.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz