Piektdiena, 3. maijs Uvis, Gints
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Zivju ielas svētkos notiks kikboksa sacensības; aicina uz labdarības tirdziņu

Zivju ielas svētkos notiks kikboksa sacensības; aicina uz labdarības tirdziņu
12.08.2011 10:32

Atslēgvārdi

Zivju ielas svētkos nebijusi sporta aktivitāte sadarbībā ar AS “Privatbank” – kikboksa rings zem klajām debesīm pie t/c “Kurzeme”, informēja organizatori.

Cīņa starp labākajiem

Kikboksa sacensības starp labākajiem Latvijas un Lietuvas kikbokseriem, paraugdemonstrējumi Tai boksā, netradicionālo deju studija”Arabeska”, deju studija “Extra” un daudz kas cits.

Sacensībās piedalīsies profesionāli kikbokseri no Klaipēdas. Dmitrijs Baranovskis – Lietuvas profesionālās boksa līgas prezidents, divas reizes piedalījies pasaules čempionātā boksā un Tai boksā. Dmitrijs Kaļinovskis – 19 gadus jaunais Lietuvas čempions kikboksā. Andrejs Čepurs – vairākkārtējs Lietuvas čempions kikboksā un boksā.

Latviju šajās sacensībās pārstāvēs trenera Genādija Čikomasova audzēkņi – Guntis Draznieks, 2011. gada Liepājas čempions un ”Latvian Open full contact 2010” 1. vietas ieguvējs.  Eduards Vaiša, 2010. gada ”Rīgas kauss” čempions, ”Estonia Muay Thai boxing” čempions, kā arī ”Latgales kauss 2010” čempions.  Dāvids Ķeizers – ”Latvia Open 2011” čempions, ”Riga Open 2011” čempions. Arturs Jedzājevs – Liepājas čempions boksā 2008. un 2009. gadā, ”Latvia Open” 1. vieta. Estere Palapa – Latvijas čempione 2006. un 2008 gadā.  Karīna Jaremenko – Latvijas K-1 amatieru čempionāta 2011 uzvarētāja. Tāpat ringā savas prasmes cīņās parādīs vecumā no 7 līdz 10 gadus jaunie Liepājas kikbokseri – Roberts Freimanis, Liparts Daniels, Erika Relguna, Iļja Kazačoks, Danislavs Kazačoks un Aleksandrs Isupolvs.

Sporta sacensībās, kamēr sportisti gatavosies cīņām, skatītājus ar saviem šoviem priecēs netradicionālo deju studija ”Arabeska”, deju studija ”Extra”, kā arī modeļu agentūra ”T-models”.

Labdarības tirdziņš

Savukārt no pulksten 18 norisināsies ”Zivju ielas svētku” labdarības tirdziņš, kurā piedalīsies gan dažādi tirgotāji, gan vairāki Liepājas uzņēmumi, kuri prezentēs savu piedāvāto produkciju, kā arī aicinās caur radošu darbošanos iepazīt uzņēmuma piedāvājumu.

Piemēram, uzņēmuma ”Pro Clean” stendā būs iespējams uzzināt par auto mazgāšanu ar tvaiku, šīs metodes priekšrocībām un darbības principiem, kā arī aplūkot iekārtas, ar kurām tiek veikta tīrīšana. SIA ”Imexa” stendā būs iespējams iegūt izsmeļošu informāciju par paklāju flīzēm, to veidiem, plusiem un mīnusiem, kā arī kur un kā tās iegādāties. Radošās darbnīcas piedāvās pašmāju ziepju meistari no SIA ”Art Soapworks”, kuri apmeklētājiem piedāvās ne tikai iegādāties ziepes ar ”Zivju ielas svētku” logotipu, bet arī pašiem pagatavot savas īpašā dizaina ziepes un topošās ”maMammas mājas” saimniece Gunta Bauģe, kas piedāvās uzzīmēt savu īpašo nozīmīti.

Bērniem būs iespējams iepazīties ar biedrības ”Dižvanagi” mini Zoo dārza iemītniekiem – ponijiem Zibo un Zeldo, pundurkaziņām Robi, Zuzi un Rozāliju, vistām, jūrascūciņām, mājas sesku, bruņurupučiem, trusi, kovārni un iespējams arī ar mazajām pundurcūciņām. Darbosies piepūšamās atrakcijas. Tirdziņā varēs iegādāties dažādas ēdamas – ”Skrīveru saldumus”, sveramo saldējumu, zivis, piparkūkas, cukurvati u.c. – un neēdamas lietas – koka un dzintara izstrādājumus, dažādas rotas un tamborējumus, suvenīrus utt. No tirgotājiem un pasākuma laikā savāktie līdzekļi tiks ziedoti biedrībai ”Dižvanagi” rotaļu laukuma labiekārtošanai.

Svētku laikā par simbolisku samaksu būs iespējams iegādāties Liepājas Valsts tehnikuma audzēkņu gatavoto īpašo svētku zivju zupu!

Mūziķi – tramvajā

Kopš vasaras sākuma pa Liepājas tramvaja sliedēm kursē biedrības ”Cietokšņa Kopiena” cirka ”Beztemata” un Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja projekts – kultūras tramvajs. Svētku ietvaros no pulksten 19:00 līdz 21:00 tajā ar akustisko koncertu uzstāsies mūziķis Kristaps Pujāts, grupa ”The Pictures”, ,,The Seventh Floor’’, ,,The Next Ones’’, kā arī sadarbībā ar klubu ”Fontaine Palace” grupa no Spānijas ”Free to Dream”, kuri uzstāsies arī ”Fontaine Festival”.

Svētku ietvaros muzikālu programmu piedāvās arī Latvijas 1. rokkafejnīca. Pulksten 19:00 uz Summer Stage kāps pašmāju roka grupa ”Deep Silence”. Pirmā ”Red Sun Buffet Open Stage” konkursa laureāti, piedalījušies tādos festivālos kā “Lelle Alternatiiv 2009”, “Bildes 2009” kopā ar Andri Ērgli, “ZZ Baltic Beach Party 2010” un “Summer Sound Liepāja 2011”. Izveidojusies arī veiksmīga sadarbība ar Igetu Gaiķi un viņas vokālo studiju “Tev un man”, kur kopīgiem spēkiem ir radīts mūzikls. Pulksten 23:00 programmas turpinājuma ar akustisko roka koncertu uzstāsies Ginc&Ulja.

Zivju ielas svētkos savu dalību apstirpina arī Liepājas Centrālā Zinātniskā bibliotēka, kuri svētku ietvaros piedāvās literatūras izstādi skatlogos par Krišjāni Valdemāru – dižo jūrā braukšanas aicinātāju “Latvji, brauciet jūriņā! Krājiet zeltu pūriņā!” kā arī Andras Pelnas gleznas.  

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz