Apgūst suši gatavošanu
Viesnīcas “Europa City Amrita” šefpavārs Nauris Hauka vadīja japāņu virtuves meistarklasi, uzaicinātajiem viesiem mācot pagatavot suši. Viesnīcas pārdošanas menedžeris Guntis Anškēvics pastāstīja, ka šāda ēdienu gatavošanas meistarklase viesnīcas sadarbības partneriem tikusi organizēta pirmo reizi. Rīgā, salīdzinot ar Liepāju, šāda prakse vairs nav nekas jauns.
Meistarklases laikā varēja gūt teorētiskas zināšanas par suši gatavošanu, visi uzaicinātie arī paši savām rokām gatavoja japāņu tradicionālo ēdienu un pēc tam to visi nobaudīja. Tagad suši piedāvājums kā jaunums iekļauts arī viesnīcas “Europa City Amrita” bāra “Bruno” ēdienkartē.
“Kurzemes Vārds”
Meistarklases nobeigumā katrs dalībnieks saņēma sertifikātu.