Sacentīsies pavāri
0
Kā informē starptautiskās biedrības “SLOOW FOOD” Latvijas organizācijas priekšsēdētāja vietniece Vanda Davidanova, ekoloģiski nekaitīgas lauksaimniecības audzējuma izmantošanas paraugsarīkojums “Lauku mielasts” koncertestrādē “Pūt, vējiņi!” sāksies 19.augustā pulksten 11. Tajā savu smalko amata prasmi apliecināt apņēmušies ne tikai Rīgas labāko restorānu pavāri, bet arī Liepājas ēdienu gatavošanas meistari.
Tas nozīmējot, ka izvērsīsies sacensība par to, kurš sagatavos visbaudāmākās maltītes no bioloģisko lauku saimniecību piegādātās produkcijas. Jau zināms, ka notiekošo Liepājā uzmanīgi vēros un savu vērtējumu pavāru darbam dos tādas ēdienu sagatavošanas pasaules mēroga autoritātes, kā, piemēram, itālietis Karlo Petrice.