Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kalpaka tilta atvēršanu koriģē laika apstākļi

Kalpaka tilta atvēršanu koriģē laika apstākļi
29.01.2013 16:23

Atslēgvārdi

Portāls saņēmis vairāku liepājnieku sūdzības par to, ka savlaicīgi pēc grafika satiksmei netiek atvērts Kalpaka tilts. Ļaudis norāda: “Uzraksts tablo vēsta, ka pēc piecām minūtēm tiltam jābūt atvērtam satiksmei, taču tas nenotiek arī pēc 20 minūtēm un pat pusstundas. Kāpēc muļķo gājējus un braucējus?”

Liepājas ostas kapteinis Pēteris Gudkovs skaidro: “O.Kalpaka tilts ir būve, kas tiek izmantota gan Liepājas iedzīvotāju  vajadzībām, lai nokļūtu Karostā un otrādi, gan ostas saimnieciskās darbības nodrošināšanai, lai varētu ienākt un iziet no Karostas kanāla kuģi. Svarīgi, ir ievērot visu intereses un tās salāgot, lai maksimāli netraucēti varētu savas nepieciešamās vajadzības nodrošināt gan iedzīvotāji, gan osta.”

Pēc viņa teiktā: “Ir noteiktas diennakts stundas, kad tilts tiek izgriezts un nav izmantojams gājējiem un automašīnām. Diemžēl bieži vien laika apstākļi ienes savas korekcijas. Tiltu neizgriež, ja vēja ātrums pārsniedz 10 metrus sekundē, bet reizēm laiks, kad tilts ir izgrieztā stāvoklī, ir ilgāks nekā noteiktajā laika grafikā. Visas izmaiņas iespēju robežās tilta operators paziņo ar tablo palīdzību, kas uzstādīti abos tilta galos. Protams, ir arī ārkārtas gadījumi, kad ir nekavējoties kāds kuģis jāieved vai jāizved, kas visbiežāk ir saistīts ar vēja pastiprināšanos. Tas gan noteikti nenotiek rīta un vakara stundās, kad iedzīvotāji dodas uz darbu vai no tā.”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz