Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Par goda grobiņnieku kļūst sporta skolotājs

Par goda grobiņnieku kļūst sporta skolotājs
21.05.2007 18:04

0

Atslēgvārdi

Grobiņas pilsētas svētkos, 25.maija vakarā, tiks sveikti goda un gada grobiņnieki, informē pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Selga Dreimane. Nominācijā “Goda grobiņnieks” par mūža ieguldījumu jaunatnes izglītošanā un sporta dzīves attīstībā apbalvos ģimnāzijas sporta skolotāju Arnoldu Stepēnu. Viņš var lepoties ar tādiem izciliem audzēkņiem kā Lauri Freibergu, Jāni Kalitu, Matīsu Burģi. “Gada grobiņnieka” titulu saņems trīs pretendenti. Par nesavtīgu un godprātīgu darbu pilsētas sakārtotības veicināšanā sveiks pilsētas labiekārtošanas darbu strādnieku Arnoldu Martiniju.

Kolēģi viņu raksturojot kā cilvēku ar zelta rokām. Par veiksmīgu uzņēmējdarbību un mecenātismu, atbalstot kultūras un sporta dzīves norises, suminās SIA “Ducis-4” vadītāju Astrīdu Dūči, kura jau 10 gadus vada konditoreju. Tur ceptie kliņģeri un smalkmaizītes ir sava veida pilsētas vizītkarte, ko pazīst arī citviet Latvijā, apgalvo S.Dreimane. Tituls “Gada grobiņnieks” būs arī bāriņtiesas priekšsēdētājai Olgai Bērziņaipar nesavtīgo darbu sociālo problēmu risināšanā.

Vēl tiks piešķirtas Pateicības. Tās tiks Grobiņas ģimnāzijas angļu valodas skolotājai Indrai Kalniņai un vācu valodas skolotājai Ilzei Poprockai par ieguldījumu starptautisko projektu attīstībā. Bet par ieguldījumu izglītības jomā Pateicība tiks pasniegta ģimnāzijas direktorei Vizmai Vītoliņai.

Šogad tika saņemti gan darba kolektīvu, gan individuāli pieteikumi par septiņiem grobiņniekiem, kuri pelnījuši apbalvojumu un pateicību. Goda un gada grobiņniekus izraugās Apbalvojumu konsultatīvā padome, kuru vada Grobiņas domes Administratīvās nodaļas vadītāja Gunta Konopļeva. 

Tituls “Goda grobiņnieks” ir augstākais Grobiņas apbalvojums, kas iedibināts 2005.gadā. To jau saņēmušas Silva Golde un Mirdza Gūža. Savukārt tituls “Gada grobiņnieks” tiek piešķirts kopš 2001.gada par īpašiem nopelniem pilsētas labā konkrētā laika posmā. Abu titulu īpašnieki saņem Goda zīmi, uz kuras attēlots pilsētas simbols – dzērve.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz