Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Zināms, kas dosies uz Vāciju

Zināms, kas dosies uz Vāciju
01.08.2007 18:04

0

Atslēgvārdi

31.jūlijā beidzās pieteikšanās konkurss uz Baltijas jaunatnes konferenci “Aktīvā atpūta, sports un kultūras dažādība darbā ar Baltijas jūras reģiona jaunatni”. Konkursam bija pieteikušies 10 Liepājas jaunieši, no kuriem četri piedalīsies konferencē, kas norisināsies Vācijā bez maksas. Izvērtējot dalībnieku iesūtītās motivācijas vēstules, par visatbilstošākajiem atzīti Agita Kārkliņa, Mārtiņš Mamis, Daina Gintere un Artis Filips Armalis. Šie četri Liepājas jaunieši dosies pārstāvēt savu valsti un pilsētu Vācijā. Konferencē piedalīsies 40 jauniešu vecumā no 18 līdz 25 gadiem no Norvēģijas, Somijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas un Vācijas.

Konferences mērķis ir veicināt jauniešu starpkultūru zināšanas un sadarbību starp jauniešiem Baltijas jūras reģionā. Konferences laikā jaunieši strādās trīs darba grupās: “Sports un aktīvā atpūta Eiropā”, “Kultūras dažādība un integrācija ar sporta aktivitāšu palīdzību”, “Jaunatne un mediji – sports kā komunikācijas veids”. Paralēli darba grupām ir paredzētas lekcijas, ekskursijas un savas valsts prezentēšana.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz