Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas slimnīcas ķirurģiskās aprūpes māsa pretendē uz nomināciju “Gada māsa”

Liepājas slimnīcas ķirurģiskās aprūpes māsa pretendē uz nomināciju “Gada māsa”
Foto: Mārtiņš Ziders
03.02.2015 16:56

liepajniekiem.lv

Latvijas Ārstu biedrība (LĀB) sadarbībā ar Veselības ministriju (VM) pasniegs “Gada balvu medicīnā 2014”. Uz nomināciju “Gada māsa” pretendē Liepājas reģionālās slimnīcas ķirurģiskās aprūpes māsa Natālija Spāde.

Kā portālu informē LĀB mediju projektu vadītāja Sendija Burka-Šaicanova, ikviens Latvijas iedzīvotājs laika posmā no pagājušā gada 9. decembra līdz šī gada 15. janvārim varēja nobalsot par savu labākā mediķa kandidātu nominācijās “Gada ārsts”, “Gada zobārsts”, “Gada farmaceits”, “Gada funkcionālais speciālists”, “Gada māsa”, “Gada vecmāte” un “Gada ārsta palīgs”. Šogad Latvijas Ārstu biedrības balsojumā kopā balsots vairāk kā 6000 reižu.

Veselības ministrs Guntis Belēvičs: “Gada balva medicīnā ir iespēja pateikt paldies savam ārstam, māsai, vecmātei vai citas specializācijas ārstniecības personai, kuras darbs, iejūtīgā attieksme un sniegtā palīdzība mums ir bijusi svarīga brīdī, kad pašu vai tuvinieku bija piemeklējušas veselības problēmas. Ikdienas steigā ne vienmēr pienācīga uzmanība tiek veltīta savstarpējām cilvēciskajām attiecībām. Bet pateikt paldies ir tik dabiski! Šī ir iespēja to izdarīt, lai par ārstniecības personu, kura Jūsu acīs savu darbu veic lieliski, uzzinātu visa Latvija.”

Šogad tiks pasniegtas 11 balvas, katrs no nomināciju uzvarētājiem saņems mākslinieka Armanda Jēkabsona īpaši šim notikumam izstrādātu oriģināldarbu – Dzīvības asnu , kurš simbolizē visvērtīgāko un dārgāko, kas pieder ikvienam no mums – dzīvību un veselību. Pacientiem dotas iespējas balsot par gada labāko ārstu, zobārstu, farmaceitu, funkcionālo speciālistu, māsu, vecmāti un ārsta palīgu. Tradicionāli “Gada balva medicīnā” tiks pasniegta arī nominācijās “Gada cilvēks medicīnā”, “Gada notikums medicīnā”, “Gada slimnīca”, “Gada balva par mūža ieguldījumu medicīnā”. Šogad balvu par mūža ieguldījumu saņems profesors Viktors Kalnbērzs un profesors Agnis Štifts.

“Gada balvu medicīnā” organizē Latvijas Ārstu biedrība sadarbībā ar Veselības ministriju.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz