Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Seminārā apmācīs jaunos sērfotājus

Seminārā apmācīs jaunos sērfotājus
01.08.2006 21:25

0

Atslēgvārdi

No 7.augusta līdz 13.augustam Pāvilostā notiks sērfotāju seminārs, informēja “Vindsērfinga klubs 360” izpilddirektors Krišjānis Tūtāns. Nedēļu ilgajā seminārā notiks mācību lekcijas, praktiskās apmācības ar vindsērfinga simulatoriem un ūdenī, kā arī vakaros semināra dalībniekiem demonstrēs mācību video, pēc tam notiks pārrunas par vindsērfingu un dziesmu dziedāšana pie ugunskura.

Pirmās piecas dienas semināra dalībniekus apmācīs Latvijas labākie meistari, starp tiem Latvijas čempions Jānis Preiss, olimpiete Vita Matīse, Māris Smiltenieks, Māris Birzulis, Ričards Liepiņš, Uldis Tūtāns, Arnis Krauklis, Krišjānis Tūtāns un veikala “Burusports” darbinieki, kuri katru rītu lasīs lekcijas par vindsērfingu un tā pareizu apgūšanu.
K.Tūtāns norādīja, ka mācību programma tiks sadalīta pēc burāšanas prasmes augošā secībā, lai interesi nodrošinātu gan jaunajiem censoņiem, gan jau burāt protošajiem, bet pieredzi meklējošiem burātājiem.
Teorētiskās lekcijas tiks papildinātas ar speciāli izgatavotu sērfošanas simulatoru demonstrēšanu. Pasākums tiks dokumentēts videomateriālā un demonstrēts ik vakaru uz lielā ekrāna kopā ar mācību filmām.
Savukārt 11.augustā sāksies treniņbraucieni sacensībām slalomā, “windsurfing” vai “raceboard” disciplīnās. Oficiālās sacensības paredzētas 12. un 13.augustā. Slalomā sacensības notiks, ja vējš pūtīs ar lielāku ātrumu par astoņiem metriem sekundē. Par balvām cīnīsies gan iesācēju, gan U-18 vecuma grupas pārstāvji.
Seminārs jau trešo gadu notiek Pāvilostā. To organizē “Vindsērfinga klubs 360”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz