Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Vingrotājām sešas medaļas Latvijas kausā un čempionātā

Vingrotājām sešas medaļas Latvijas kausā un čempionātā
Foto: Liepājas Kompleksā sporta skola
26.03.2019 16:21

liepajniekiem.lv

22. un 23. martā Rīgā notika Latvijas kausa izcīņa sporta vingrošanā un Latvijas čempionāts atsevišķos daudzcīņas veidos. Sacensībās startē Latvijas stiprākās vingrotājas sporta meistaru, sporta meistaru kandidātu un pre – junioru grupās, vēsta Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas “Liepājas Kompleksā Sporta Skola” izglītības metodiķe Karina Šarkova.

Pirmajā dienā vingrotājas sacentās par Latvijas kausu un iekļūšanu Latvijas čempionātā.

Sporta meistaru grupā labākos rezultātus uzrādīja treneru Irinas Daņilovas, Larisas Roslovas un akrobāta Ņikita Getmana audzēkne Anastasija Dubova, kura izcīnīja otro vietu Latvijas kausa izcīņā un iekļuva Latvijas čempionātā vingrojumā uz baļķa un līdztekām. Zane Petrova ierindojās 4.vietā, atpaliekot no trešās vietas ieguvējas par nieka trīs desmitdaļām, un iekļuva Latvijas čempionātā vingrojumā uz baļķa, līdztekām un brīvajās kustībās. Latvijas čempionātā vingrojumā uz baļķa un brīvajās kustībās iekļuva arī Karina Titova.

Sporta meistaru kandidātu grupā labākā no liepājniecēm bija Anna Ločmele, kura izcīnīja 4.vietu Latvijas kausā un iekļuva Latvijas čempionātā vingrojumā uz baļķa un brīvās kustībās. Latvijas čempionātā atbalsta lēcienā iekļuva arī treneres Tatjanas Jurenko audzēkne Aļesja Eļbe. Pre – junioru grupā vislabāk veicās treneres Oļesjas Ščekleinas audzēknei Marijas Smirnovai, kura izcīnīja 4.vietu.

Nākamajā dienā vingrotās startēja Latvijas čempionātā atsevišķos daudzcīņas veidos, kur tika izcīnītas 5 medaļas: Anastasija Dubova – 2.vieta vingrojumā uz baļķa un 2.vieta vingrojumā uz līdztekām; Karina Titova – 3.vieta vingrojumā uz baļķa un 2.vieta brīvajās kustībās; Zane Petrova – 3.vieta brīvajās kustībās.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz