Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Krosfita un ielu vingrošanas atlēti pulcēsies ”Liepājas spēkā”

Krosfita un ielu vingrošanas atlēti pulcēsies ”Liepājas spēkā”
Foto: Kārlis Bergs
16.04.2019 14:32

liepajniekiem.lv

Sestdien, 20. aprīlī, Liepājas Olimpiskā centra Arēnā norisināsies spēka, izturības un ātruma sacensības ”Liepājas spēks”, kurās piedalīsies krosfita un ielu vingrošanas disciplīnu labākie atlēti.

Sporta kluba ”PowerHouse Liepāja” vadītājs Jānis Putra vēsta, ka sacensībās Liepājā savu dalību apstiprinājuši 60 krosfita atlēti un vairāk kā 40 ielu vingrotāji.

”Liepājas spēks” šogad pēc kārtas būs jau piektās šāda veida sacensības Liepājā un otro reizi organizatori papildinājuši pieejamās disciplīnas arī ar ielu vingrošanas disciplīnām. Zīmīgi, ka īpaši spilgts dalībnieku klāsts solās būt tieši ielu vingrotājiem, jo dalībnieku vidū būs arī Igaunijas vicečempions, pieci vadošie Lietuvas sportisti, kā arī Izraēlas čempions Dan Rosenberg.

Skatītājiem interesantās ”Liepājas Spēks” sacensības norisināsies vīriešu, sieviešu un komandu vērtējumā. Savukārt ielu vingrotāji savas spējas demonstrēs ”Push up King”, ”Pull-up trepe”, ”Freestyle Kids”, ”Freestyle”, ”Strenght Race’’ disciplīnās.

”Sacensībām esmu sagatavojis īpašu šovu un pārstāvēšu Igauniju Freestyle disciplīnā,” skaidro Igaunijas vicečempions Ilja Bilina (Ilja Bylyna), kurš pagājušā gada Baltijas ielu vingrošanas kausā izcīnīja 4. vietu, bet Igaunijas nacionālajā čempionātā 2. vietu.

Arī trīskārtējais Izraēlas čempions ielu vingrošanā Dans Rosenbergs (Dan Rosenberg) komentē savu dalību sacensībās: ”Ja pirms diviem gadiem tiesāju ”Liepājas spēku” un mans brālis piedalījās, tad šogad man ir plāns pašam sacensties ar labākajiem Latvijas ielu vingrotājiem. Domāju, ka viss izdosies lieliski.”

Sacensību organizatori informē, ka šobrīd tiek būvēts jauns pievilkšanās stieņa statīvs, lai skatītājiem spraigā cīņa uz laukuma būtu pārredzamāka. Arī dalībniekiem būs pozitīvi pārsteigumi, piemēram, īpašs un iepriekš neredzēts aprīkojums komandu sacensībām.

Sacensības sestdien norisināsies visas dienas garumā no pulksten 10 līdz 17. Organizatori aicina visus atbalstītājus – aktīvā dzīvesveida entuziastus un draugus nākt atbalstīt savējos klātienē. Brīžos, kad sacensību dalībnieki atpūtīsies, skatītāji varēs piedalīties sportiskās aktivitātēs un saņemt dažādas balvas. Pasākumu vadīs un balvas atraktīvākajiem līdzjutējiem pasniegs Rihards Mickēvičs un Krišjānis Polans.

Ieeja skatītājiem ir bez maksas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz