Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Meklē pazudušos bruģakmeņus

Meklē pazudušos bruģakmeņus
03.11.2006 22:02

0

Jau rakstījām, ka Ludviķa ielā pie 23. un 25. nama no ietves vairākos piegājienos pazuduši aptuveni pussimts kalto zviedru bruģakmeņu. Pagājušās nedēļas vidū kādu nakti pazuda ducis akmeņu, bet naktī uz šo pirmdienu – lielāks daudzums. Pārvietošanās tumšajā laikā ir bīstama, turklāt abu šo namu pagalmos iebraukt nav iespējams.

Vietējie iedzīvotāji ir pamatoti sašutuši un apelē ne tikai pie zagļu, bet arī zagto akmeņu pircēju sirdsapziņas. “Vajadzība pēc bruģakmens ir mantīgajiem,” spriež Ludviķa ielas iedzīvotāja Olga Kaupuse. Viņa norāda, ka zagļiem – bezpajumtniekiem, kuri piegādā mantu, lai dabūtu santīmus kārtējās ļergas devas iegādei, jau šo akmeņu nevajag: “Zādzībā vajadzētu apsūdzēt gan veicēju, gan pasūtītāju vai pircēju.”

Kamēr Ludviķa ielas iedzīvotāji mokās, pārvietojoties pa sabojāto ietvi, un nebeidz sirdīties, pazudušo akmeņu sakarībā zvanīja kāds liepājnieks. “Nozagtie bruģakmeņi atvesti Franču ielā 7, personīgās mājas sētā,” norādīja zvanītājs, kurš gan palika anonīms.

Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes preses sekretāre Jolanta Knīse norādīja, ka policijas darbinieki pārlūkos norādīto adresi, lai pārbaudītu saņemtās informācijas pamatotību.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz