Otrdiena, 30. aprīlis Liāna, Lilija, Alta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Priekules maizes ceptuvei trīs godalgas

Mēneša sākumā notikušā pārtikas ražotāju izstādē ”Riga Food” trīs godalgas – divas sudraba un vienu zelta – saņēma Priekules maizes ceptuves trīs gatavotās maizes veidi.

Priekules maizes ceptuvei trīs godalgas
Foto: no Priekules maizes ceptuves Facebook konta
14.09.2022 06:00

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

”Šis nav pirmais gads un reizes, kad Priekules maizīte saņem balvas. Taču šī gada apbalvojums mums ir īpašs ar to, ka šī bija tā reize, kad vērtēja ne vien iepakojumu, bet šajā reizē augstu novērtēts saturs, izskats un kvalitāte kopā,” uzsver AS ”LPB” mārketinga vadītāja Sanita Austere.

”Sudrabs rupjmaizei “Lauku maize”, sudrabs graudu maizei “Vārpiņa” un zelts rupjmaizei “Kukulītis”,” panākumus uzskaita ceptuves pārstāvji, pateicoties par augsto novērtējumu un paužot lepnumu, ka starp tik sīvu konkurenci iegūti augsti apbalvojumi.

”Tas nozīmē, ka esam guvuši paši sev apliecinājumu, ka esam uz pareizā ceļa un mūs novērtē,” saka S. Austere.

Priekules maizes ceptuvē šobrīd tiek gatavotas ap 18 maizes šķirnes.

”Par vairāk nevienu godalgu, ka vēl kāds būtu saņēmis, man nav informācijas,” norāda pašvaldības komercdarbības speciāliste Dace Mieme.

No Dienvidkurzemes novada izstādē ”Riga Food” pārstāvēti bija gan lielie uzņēmumi – “Kurzemes gaļsaimnieks”, “Priekules maiznieks”, gan mājražotāji un mazie uzņēmumi – Gobiņas mājražotāju biedrība “Grobiņas spēkavots”, “Birzmaļu medus našķi”, SIA “Aisteres baroni”, SiA “Aizputes vīna darītava”, “Aizputes muižas alus darītava”, IK “Kurzemes sulu meistars”, zemnieku saimniecība “Turaidas”, “Rūķa labumi”, “Bišu dārgumi”, “Dūdu gardumi”, SIA “Rukši”.

Ar atsevišķiem stendiem izstādē piedalījās novada uzņēmumi SIA “Evi&Jo” un SiA “Amberfish”.

Dienvidkurzemes novada stenda noformējuma izveidošanā iesaistījās SIA “Grobiņas ziedi” ar dzīvajiem ziediem, bet košie ķirbji nākuši no lauku sētas “Ketverči” saimniekiem.

Projektu finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par publikāciju saturu atbild portāls liepajniekiem.lv.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz