Otrdiena, 23. aprīlis Jurģis, Juris, Georgs
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Garda un veselīga sula no jūsu āboliem

Bagātīga ābolu raža rudenī paver daudz iespēju ābolos esošos vitamīnus saglabāt visai garajai ziemai. Un kas var būt labāks par dabīgu sulu no pašu audzētiem āboliem? Brauc uz “Ābolu mājas” sulu spiešanas cehu Liepāja!

Garda un veselīga sula no jūsu āboliem
18.09.2023 00:00

Apmaksāta informācija

Kā tikt pie sulas?
Jāpielasa vismaz divi lieli maisi ar āboliem, jo minimālais apjoms 60 kg. Āboli jāatved uz “Ābolu mājas” sulu spiešanas cehu (dzeltens kupols), kas atrodas Klaipēdas šosejas malā ir 5 km attālumā no Liepājas (degvielas uzpildes stacija “Latvijas nafta”), braucot Nīcas virzienā.

Tad – jāatver auto bagāžas nodalījums… Un jāatpūšas! Ceha darbinieks ābolus izkraus, rūpīgi nomazgās un apstrādās modernā sulu spiešanas iekārtā. Sula tiks izfiltrēta, pasterizēta un iepildīta ērti lietojamos iepakojumos ar krāniņu. Tikmēr var atpūsties un, piemēram, baudīt turpat netālu iegādāto kafiju, jo viss darbs jau padarīts!

Priekšrocības
# Ātrums – sulas izspiešana aizņem apmēram 10 minūtes.

# Kvalitāte – tiek izmantotas modernākās sulu spiešanas tehnoloģijas, lai nodrošinātu maksimāli daudz sulas, vitamīnu.

# Laipna apkalpošana – klientu labsajūta un apmierinātība ir viena no “Ābolu mājas” galvenajām prioritātēm.

# Ērts iepakojums – sula tiek pildīta 3 vai 5 litru iepakojumos vai kastēs ar krāniņu.

# Ilgs glabāšanas termiņš – sula ir derīga vismaz gadu. Bet pēc atvēršanas – vismaz mēnesi. Parūpējies par to, lai iepakojums tiek pareizi izmantots! Nenes iepakojumu aiz krāniņa, nepakļauj to spiedienam. Pārvadājot iepakojumu, raugies, lai krāniņš būtu augšpusē, šādi iepakojums netiks deformēts un sulai nepiekļūs gaiss, kas var saīsināt glabāšanas termiņu.

# Izveido savu īpašo garšu – pievieno sulai ķirbjus, melones, apelsīnus, bumbierus, ogas un baudi paša izveidoto garšas buķeti.

“Ābolu mājas” spiestā sula tiek pasterizēta +80C un augstākā temperatūrā, lai tā pēc iespējas ilgāk uzglabātos, tādēļ āboliem jābūt svaigiem, tāpat arī citām sastāvdaļām, ja izvēlaties tās pievienot, kā arī jāievēro proporcija – 80% ābolu sulas un 20% citi augļi vai ogas. Piedevas gan var nedaudz saīsināt sulas derīguma termiņu, taču sula izcelsies ar īpašu garšu un aromātu.

Izmaksas
Ja tev ir pašam sava tara, 1 litrs sulas izmaksās 30 centus. Ja nepieciešama tara, tad 5 litru iepakojuma cena ir 3,50 eiro, bet 3 litru – 3 eiro. Ir pieejams arī nedaudz ekonomiskāks iepakojums – tad 5 litri maksās 2,80 eiro, savukārt 3 litri 2,30 eiro.

Brauc uz “Ābolu mājas” sulu cehu: Klaipēdas šosejas 5. km, Nīcas pag. (dzeltens kupols)!
Zvani: +37125303333
Papildu informācija vietnē www.abolumajas.lv.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz