Pirmdiena, 29. aprīlis Raimonds, Laine, Vilnis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Aicina uz klātienes tikšanos par Liepājas 400 gadu dzimšanas dienas svinībām

Lai kopā ar liepājniekiem turpinātu gatavošanos Liepājas 400 gadu jubilejai, nodibinājums “Liepāja 2027” un Liepājas pašvaldības domes priekšsēdētājs Gunārs Ansiņš aicina uz klātienes sarunu, otrdien, 17. oktobrī, pulksten 18 Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas jaunajā izstāžu zālē, Alejas ielā 18.

Aicina uz klātienes tikšanos par Liepājas 400 gadu dzimšanas dienas svinībām
Foto: Publicitātes
06.10.2023 16:19

liepajniekiem.lv

Pasākuma laikā prezentēs iedzīvotāju aptaujas datus ar liepājnieku priekšlikumiem pilsētas dzimšanas dienas svinībām, kā arī kopā tiks turpināts svētku gada plānošanas process, informē nodibinājuma sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.

2025. gadā Liepājas pilsēta svinēs nozīmīgu jubileju – 400 gadus. Septembrī nodibinājums aicināja ikvienu iedzīvotāju līdzdarboties svētku tapšanā un iesaistīties Liepājas dzimšanas dienu svinību plānošanā.

Liepājniekiem bija iespēja aizpildīt aptaujas anketas, lai iesniegtu savus priekšlikumus svētku svinībām, pastāstītu par to, ar kāda veida aktivitātēm vislabāk atzīmēt būtisko notikumu, un iesniegt citas idejas.

Kopumā iesniegti vairāki simti dažādu ierosinājumu. Lai ar tiem iepazīstinātu plašāku sabiedrības daļu, klātienes sarunā tiks prezentēti ne tikai aptaujas rezultāti, bet brīvu sarunu un diskusiju formātā, uzklausīti klātienē iedzīvotāju priekšlikumi.

Ņemot vērā to, ka ”Eiropas kultūras galvaspilsēta 2027” vadmotīvs ir (ne)miers, arī Liepājas 400 gadu jubilejas svinību gadā caur šo prizmu Liepājas pilsēta aicinās izbaudīt gan rāmu mieru un klusumu, atslēgties no ikdienas rūpēm, apmeklējot plašās 400 gades programmas notikumus, gan arī modinās iedzīvotājos snaudošo radošā nemiera garu, piedāvājot iespēju līdzdarboties dažādos sabiedrības līdziesaistes projektos un aktivitātēs, aicinot kļūt nevis par pasīviem vērotājiem no malas, bet aktīvi iesaistīties un darboties.

Liepājas 400 gadu jubileju plānots svinēt  ar daudzveidīgām un iesaistošām aktivitātēm visa gada garumā, kas sastāvēs no vairākiem programmas posmiem un notikumiem.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz