Sestdiena, 4. maijs Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Alekseja Naumova personālizstāde ”Trīs dienas Venēcijā un citi darbi”

Alekseja Naumova personālizstāde ”Trīs dienas Venēcijā un citi darbi”
07.11.2007 14:52

0

Atslēgvārdi

Mākslas galerijā ”Māja”, dizaina viesnīcā ”Promenade Hotel”, laikā no 8. novembra līdz 12. decembrim būs apskatāma gleznotāja, Latvijas Mākslas akadēmijas rektora Alekseja Naumova personālizstāde ”Trīs dienas Venēcijā un citi darbi”. Izstādes atklāšanas dienā, ceturtdien, 8. novembrī, plkst. 16.00 liepājniekus ar klātbūtni pagodinās arī pats mākslinieks Aleksejs Naumovs. Ainava ir Alekseja Naumova glezniecības mūza jau vairāk kā trīsdesmit gadu.

Laika gaitā mainoties un pilnveidojot savu glezniecību un allaž palikdams uzticīgs ainavai, pēdējos gados viņš atklāj patiesi meistarīgu virtuozitāti.

Izstādes ”Trīs dienas Venēcijā un citi darbi” ekspozīcijā apskatāmas mākslinieka pēdējo gadu gleznas, kas ir viņa ceļojumu mirkļa fiksāžas. Šīs izstādes apmeklējums ir iespēja vienlaikus pabūt gan Itālijā, Francijā un ASV, gan Libānā un citās pasaules zemēs.

Aleksejs Naumovs pazīstams ne tikai kā lielisks gleznotājs. Jau ilgu laiku mākslinieks piederīgs Latvijas Mākslas akadēmijas mācībspēku pulkam, ilglaicīgi administrējis akadēmijas dzīvi kā prorektors, un kopš šā gada 12. septembra apstiprināts Latvijas Mākslas akadēmijas rektora amatā.

”Liepājniekiem ar mākslinieku Alekseju Naumovu šī nebūs pirmā tikšanās reize. Viņa daiļradi mākslas cienītāji varēja iepazīt 2005. gada aprīlī, izstādē ”Krāsainā pasaule” vēl mākslas galerijas ”Māja” iepriekšējā mājvietā – Vecā Ostmalā 24”, stāsta mākslas galerijas vadītāja Sarmīte Braša.

Anita Smilkts,
Viesnīcas ”Promenade Hotel” pārdošanas vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz