Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Atklāta Liepājas teātrim veltīta fotoizstāde

Atklāta Liepājas teātrim veltīta fotoizstāde
22.09.2011 11:24

“Ja izrādes laikā uz skatuves pie sienas karājas bise, pēdējā cēlienā tā noteikti izšaus,” šis ir teiciens, ko būs dzirdējis katrs. Bet tas pasaka pašu galveno – teātrī katrai lietai, pat vissmalkākajam sīkumam ir sava loma, nekas nav nenozīmīgs. Ar šo apziņu veidota fotoizstāde “Aiz priekškara”, par kuru informē tās organizatori.

Tieši tāpat ir ar sarunām, atmosfēru, rosīgo darbību, satraukumu un prieku, kas vērojams skatītājiem neredzamā vietā – teātra aizkulisēs. Fotogrāfs Aigars Hibneris ir bijis viens no tiem, kam ir bijusi iespēja skatīt Liepājas teātri no aizkulišu puses. Vēl vairāk – viņš to ir fiksējis daudzos tūkstošos fotogrāfiju, daļa no kurām šobrīd ir izstādīta “Jelgavas tipogrāfijas” Kurzemes Dizaina Centrā.

“Teātrim pielīp,” fotogrāfam sarunā reiz atzinis Liepājas teātra direktors Herberts Laukšteins. “Tad nu varētu teikt, ka visu Liepājas teātra 104.sezonu biju tam pielipis,” saka A.Hibneris, kurš spilgtākos kadrus un pārdzīvojumus apkopojis fotoalbumā, kura atvēršana paredzēta šā gada 11.novembrī Liepājas teātrī pirms iestudējuma “Pūt, vējiņi!” pirmizrādes.

“Vestsaidas stāsts”, “Hanana”, “Ragana”, Dž.Dž.Džilindžers, Valdis Lūriņš, Alberts Kivlenieks – tie ir tikai daži no vārdiem un nosaukumiem, kas rotā fotogrāfiju parakstus.

Izstādi var paskatīt “Jelgavas tipogrāfijas” Kurzemes Dizaina Centrā Liepājā, Celtnieku ielā 18 katru darba dienu no plkst. 8.00 – 10.00 un no plkst. 13.00 – 16.00. Izstāde atvērta līdz 10.novembrim. Ieeja bez maksas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz