Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Balsojumā par pasaules pārsteidzošāko viesnīcu pagaidām pirmajā vietā Karostas cietums

Balsojumā par pasaules pārsteidzošāko viesnīcu pagaidām pirmajā vietā Karostas cietums
05.08.2011 11:39

Atslēgvārdi

Karostas cietums joprojām ir līderis interneta balsojumā par pasaules pārsteidzošāko viesnīcu, informē Karostas Glābšanas biedrības vadītāja Monta Krafte.

Sākotnēji bija plānots, ka balsošana turpināsies līdz jūlija beigām, taču viss liecinot, ka tā ir pagarināta.

Jau ziņots, ka Liepājas Karostas cietums iekļauts sarakstā “101 Amazing Hotels”, kurā ir dažādas neparastas naktsmītnes, kas atrodas kokos, ledus alās, kalnu virsotnēs, uz mākslīgas salas, Amazones džungļos un citviet.

“Balsojums joprojām turpinās, un es saprotu, ka balsošanas termiņš ir pagarināts,” informēja Krafte. Sākotnēji plānots, ka balsojums noslēgsies jūlija beigās. “Labā ziņa ir tā, ka mēs joprojām esam līderi,” piebilda Krafte.

Viņasprāt, Karostas cietuma atrašanās topa pirmajā vietā skaidrojama ar pēdējos gados pieaugušo cietuma apmeklētāju skaitu. Krafte pieļauj, ka par cietumu nobalso ne tikai klienti, kas izmantojuši viesnīcas pakalpojumus, bet arī parastie apmeklētāji. “Neparastās pasaules viesnīcas, kas iekļautas topā, lielākoties ir mazas, ar nelielu apmeklētāju skaitu, tāpēc arī balsotāju skaits par tām nav liels,” skaidro Krafte.

Jau ziņots, ka naktsmītne, kas “www.hotel.info” rīkotajā aptaujā saņems visvairāk balsojumu, tiks kronēta par “Pasaules pārsteidzošāko viesnīcu” un saņems aptaujas organizētāju balvas un titulu. Liepājas Reģiona tūrisma informācijas birojs iepriekš aicinājis Latvijas iedzīvotājus piedalīties balsojumā, jo līdz ar to visa valsts tūrisma nozare iegūtu nozīmīgu publicitāti.

Karostas cietums iepriekš iekļauts arī amerikāņu raidsabiedrības CNN “Global Experience” nodaļas pasaules desmit īpašāko un iespaidīgāko vietu sarakstā. Šādu vērtējumu un sarakstu izveidojusi televīzijas kanāla ceļojumu šova vadītāja Džūlija Daimona.

LETA

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz