Ceturtdiena, 2. maijs Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Bibliotēka aicina uz tikšanos ar Elitu Mīlgrāvi un grāmatas “Mikrofons” atvēršanu

12. martā pulksten 17 Liepājas Centrālā zinātniskā bibliotēka aicina uz tikšanos ar Elitu Mīlgrāvi un grāmatas “Mikrofons” atvēršanu. Autores stāstus papildinās mūzikas grupa “Atspulgi”, informē bibliotēkas reģionālā mācību centra vadītāja Gita Švarce.

Bibliotēka aicina uz tikšanos ar Elitu Mīlgrāvi un grāmatas “Mikrofons” atvēršanu
Foto: Ritvars Stankevičs
08.03.2024 15:27

liepajniekiem.lv

Pasākums notiks bibliotēkas Grunta zālē, Zivju iela 7.

Grāmata “Mikrofons” atklāj Elitas Mīlgrāves ceļu līdz sasniegtajām virsotnēm, kas prasījis neizmērojamu neatlaidību un licis piedzīvot zaudējumus un kļūdas gan biznesā, gan personīgajā dzīvē.

Aprakstītie aizkulišu notikumi, aizraujošas epizodes no darba gaitām “Latvijas Radio” un leģendārā kulta raidījuma “Mikrofons” redakcijā un saskarsme ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem grāmatai piešķir intīmu gaisotni, un tā kalpos kā iedvesmojoša lasāmviela tiem, kam interesē mūzikas industrijas “virtuve”, arī tiem, kas meklē personīgas liecības par padomju laikiem, atmodas un vēsturiskajiem 90. gadu notikumiem.

Foto: Publicitātes

E. Mīlgrāve ir viena no pazīstamākajām personībām Latvijas mūzikas biznesā. 1984.gadā viņa sāka strādāt “Latvijas Radio”, kur veidoja raidījumus “Mikrofons” un “Mikrofona aptauja”, bet 1996. gadā kopā ar mūzikas producentu Guntaru Raču nodibināja mūzikas ierakstu kompāniju “Mikrofona ieraksti”, kurā darbojas joprojām.

Jau 28 gadus Elita ir Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons” rīkotāja, kā arī festivāla “Laima Rendezvous Jūrmala” producente.

Savos ilgajos darbības gados Elita ir sarīkojusi neskaitāmus koncertus un festivālus, vadījusi vairākas sabiedriskās organizācijas.

Elitas aktīvais dzīves stils ir iedvesmas avots daudziem un viņas pieredze var noderēt ikvienam, kas vēlas dzīvot pilnvērtīgāk.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz