Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Biļetes Liepājas muzeja apmeklējumam var iegādāties lietotnē “Mobilly”

Ieejas biļetes Liepājas muzeja izstāžu un ekspozīciju apmeklējumam var iegādāties arī mobilo maksājumu lietotnē ”Mobilly”, informē muzeja pārstāve Ieva Dzintare.

Biļetes Liepājas muzeja apmeklējumam var iegādāties lietotnē “Mobilly”
Foto: Ilustrartīvs
02.12.2021 10:13

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

“Lietotne ”Mobilly” muzeja apmeklētājiem pakalpojumus ļauj saņemt ātrāk un ērtāk, nodrošina bezkontakta maksājumus un paātrina biļešu pārbaudes procesu, kas šajā laikā ir īpaši nozīmīgs aspekts, rūpējoties par epidemioloģiski drošu muzeja apmeklējumu. Savukārt muzeju nozares dalībniekiem mobilo maksājumu platforma piedāvā vienotu, mūsdienīgu, un kvalitatīvu risinājumu biļešu un pakalpojumu iegādei,” stāsta I. Dzintare.

Tāpat jaunā iespēja ļauj muzejiem pārdot biļetes 24 stundas diennaktī, tādējādi padarot tos pieejamākus apmeklētājiem, kuri plāno savas brīvdienas, ceļojumus vai vēlas pieņem spontānu lēmumu par muzeja apmeklējumu pēkšņi.

Lai sāktu izmantot jauno pakalpojumu un iegādātos biļetes uz Liepājas muzejā aplūkojamajām ekspozīcijām, nepieciešams lejupielādēt lietotni ”Mobilly” ”Google Play” ,”App Store” vai ”App Gallery” veikalā un papildināt personīgi izveidoto kontu ar bankas kartes informāciju.

Pēc tam izvēlnes joslas sadaļā ”Citi” jāizvēlas iespēja “Muzeji un izstādes”. Šeit, sameklējot Liepājas muzeja profilu, iespēja iegādāties QR koda biļeti, kuru uzrādīt būs nepieciešams pie ieejas muzejā.

Maksa par ieejas biļetēm, izmantojot mobilo lietotni paliek nemainīga – biļetes cena ir tāda pati kā pērkot to uz vietas Liepājas muzeja kasē.

Vēršam uzmanību, ka kultūrvietu darbība klātienē līdz ārkārtējās situācijas beigām, 2022. gada 11. janvārim, turpinās ”zaļajā” – drošajā režīmā. Muzeja apmeklējums pieejams pieaugušajiem ar Covid-19 vakcinācijas un pārslimošanas sertifikātu, ņemot līdzi arī savus nepilngadīgos bērnus. Bērniem līdz 12 gadu vecumam nav jāveic Covid-19 testi, savukārt bērniem, kuri sasnieguši 12 gadu vecumu, jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz